COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, February 5, 2010

Daddy's Love!


Lepas keluar dari OT... aku terus ditempatkan kat satu bilik insentive care selama 1 jam.. around 2 ptg aku disorong balik ke ward D309...


En. teman memang nak tunggu aku kat bilik... keadaan aku time tu memang lemah giler lar... mamai mamai.. mabuk mabuk freee... sbb kesan bius yg sgt kuat kann... di tambah pulak ngan ubat tido... lagi lar... menambah kesedapan tuk berkhayal!

Ikutkan hati memang nak jerk sambung tido balik... tapi sentiasa terbantut! Cik Misssy cun sentiasa dtg tuk check BP aku... takper lar.. dah memang tugasan mereka pun... and I'm sure en. teman pun sukeee jerk time tu sbb dpt 'menyedekah'kan senyuman pada cik missy tuu... yelah nak harapkan aku punyer senyum time tu... mana dia dptkan... senyuman paling kelat palat ade lah aku bagi kat dia... hahaha...

Then, dlm lewat petang camgitu... my dad adelah visitor aku yg pertama pada hari tu... tak sabar dia nak tengok anak dia yg buchuk nie dah terkulai layu atas katil!


DSC_3330 copy
My dad dtg with my cousin bro... Abg Mazeri!



DSC_3353 copy
He's really2 concern about me!



DSC_3333 copy
My dad menangis waktu aku bagi tahu dia yg aku akan pergi menjalani operation... sob... sobb... :((



DSC_3327 copy
"Don't worry dad.... your angel are OK right now... The operation was successful!"



DSC_3331 copy
Seeee... I'm smillingg... :D



DSC_3334 copy
"Dad, your guiding hand on my shoulder will remain with me forever!!!"

15 comments:

eynda said...

Owwhh neena...gambar ayah neena buat akak teringat kat arwah abah akak...sebab feature lebih kurang je....sungguh rindu kat dia uhuk uhuk....

sipisenan said...

huhu.. kasih ibu membawa kesyurga.. kasih ayah membawa bahagie... =)

Lady of Leisure said...

sangat etrharu i tgk...
:')
kasih seorang ayah...

Awien Ghazi said...

uhmmm ... (tiba2 plak awien yg emo)

Afiqueku said...

alala.. so sweet...

NeenaAnuar said...

eynda:
oh ye ker kak? sorry yek kalau TERbuat akak sedih lak... sobb.. sobb.. :(

NeenaAnuar said...

sipisenan:
betol2! :))

NeenaAnuar said...

Lady of Leisure:
thanks beb! :))

NeenaAnuar said...

Awien:
jgn lar emo awien... nanti neena pun terikut sama.. hhuhuhuhu...

NeenaAnuar said...

Afique:
Thanks dear! :)

Suki Cida said...

neennnaaaa sweet sangat... sob sob... your dady lobe u... credit card to en teman tuk gambar2 di entry ni! i like

POSH76 said...

alahai so sweet....itulah tanda kasih seorang ayah pada anaknyer...

NeenaAnuar said...

Cida:
thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

POSH76:
TQ beb! :))

lady XOXO said...

sis.. this entry make me cry lor.. .cmner ni.. dah ler kat opish... SELAMAT HARI AYAH... HARI AYAH & IBU adalah CETIAP HARI... yeahhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails