COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, February 19, 2010

Ubah Selera...


Hari nie aku mengaruk nak bercerita tentang bende alah yg leh masuk ke perott jerk! hahaha...


Dah berhari2 makan nasik.. hari nie rasa cam tekak aku nak berubah selera lar plak! Itu pun dpt berubah selera nie sbb kebetulan my dad kuar gie Ampang Point hari nie so dia memang dah ade kat luar.. dia call tanyer aku kot2 aku nak makan apa2 so leh dia tolong belikan... mula2 tu macam tak terpikir nak makan apa pun... then tetiba tinggg!! kepala otak aku dok teringat akan Secret Recipe.... dah lama aku tak makannnnn.................



P1060194 copy
Tom Yam Spegetthi!
Citarasa jer ke arah org putih... tapi bahan perasa tetap ke arah malay u know! huhuhu..




P1060207 copy
Dah alang2 my dad ade kat secret recipe tu.... teruih aku kirim kat dia menu tuk minum petang lak! Nggeeeee.... :D






P1060213 copy
My favourite Carrot Walnut Slice!


Ok lah.. nak tittonnn (tid0) sat.... pastu bangun leh pekena carrot walnut with hot milo! huhuhu..

p/s: kesemua gamba di snap menggunakan camera semi pro... sib baik ade lagi camera nie ngan aku ... dikala en. teman takder leh lar aku godek2 amik ngan camera semi pro nie... hehehe.. akukan sampai skg tak berani nak sentuh camera en. teman yg bapak gedabak tu... dah lar semua lense dicabut & disimpan nyer.. biler nak guna baru nak pasang lense.. tapi itu memang teknik penyimpanan camera pun kalau nak kasik tahan lama... tapi lama2 nanti harus aku belajar gak lar ngan en. teman camner nak guna camera dia tu... mana tau esok2 aku lagi terror pada dia ker kan... wakakakaka...


14 comments:

ina mail said...

tomyam spagethi dia memang best, kalau akak pegi sana mesti makan cordon blue atau spagethi ni.

LiAnA said...

oitttt... hari selasa tu hari akak tapau cake 4 slices kat SR.. puas mkn nambahkan kalori.. dah habis sumer baru teringat lupa nk snap pic kakakak

ini blog wirdah said...

terliur..terliur.. naseb baik tak meleleh air liur ni .aish !

kak..belanje:D

eynda said...

Aduuhhhh...laparrr...

POSH76 said...

tekak tgh ngidam tu layan jerlah hehe..me to kalu pi SR tak reti makan kek lain mesti mau carrot cake...tak lama lagi leh jadi camerawomen hehe

Lady of Leisure said...

sedap eh carrot cake seumur hidup i tak penah lagi makan hehehe.. kalau pi SR lady asyik makan indulgence jer.. lepas ni nak kene tukar selera la pulak kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

carrot slice yummy..yummy....

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hehehe.. citarasa kite sama! :D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
haahahah.. tu mesti kes tak sabar nak makan tu... takper.. neena pun kengkadang camgitu gak! :D

NeenaAnuar said...

Wirdah:
leh jer.. dtg sini jumpa akak yek! :D

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hehehee.. :D

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lar.. SR nie majority kek dia semuanyer best2 kan.. especially dia punyer cheese cake!
hahaha.. lambat lagi I nak jadik camerawomen tu.. :D

NeenaAnuar said...

Lady:
Sedap dear! You should try ok!! ;)

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hihihihi.. sedapp! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails