COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, February 5, 2010

Macam macam sakit!


Adoiii... tak cukup ngan sakit operation.. now nie di timpa lak ngan sakit belakang... lengguh satu badan rasanyer... sakit giler belakang aku skg nih!


Malam tido pun bukan lena sgtt... takot nak pusing kiri & kanan.. sbb ade impact on both sides... aku nie dah lar yg jenis side sleeper.... so biler kene tido menelentang jerk... adoiii.. memang tak selesa lar gamaknyer... ade gak lar aku cuba2 nak tido mengiring.. tapi tak leh lar.. maybe baru sgt lagi kan.. baru genap seminggu lepas operation...

takper lah.. harap2 esok lusa aku boleh lar tido mengiring.. setidak tidaknyer dpt mengurangkan sakit belakang aku nie....

p/s: Bestttttt nyer kalau dpt buat urutan SPA full body massage time time camgini... huhu.. dah lama gile aku tak pegi SPA! uhuk!! eh.. biler agak2 aku dah boleh pegi buat massage yek? sbb ade yg kata lepas2 operation nie tak berapa elok buat urutan kan? any idea?

17 comments:

joegrimjow said...

xpernah lagi denga urut xelok

joijoi80 said...

bleh jer..tp bg taula tmpat maner kena operate..jgn diurut disitu sudahla... eh.. operate aritu kena jahit ker pakai gam jer?

Lady of Leisure said...

adoi bestnya kalau boleh ke spa kan.. i pun cam dah lama tak pi spa.. teringin nak buat full body treatment huhu..

LiAnA said...

dear,.. tu hari bius ikut mana.. tulang belakang ker?? biasa kalau ikut situ mmg ada side effect kena backpain huhu..

ini blog wirdah said...

betol,tak puas la kalau tdo terlentang cmtu je.huhu.mesti kene pusing sana,pusisng sini. baru sedapp tido :)
takpe2,sabar ekk kak.tak lama lg boleh la tu tido buas2.hee~

Liea said...

babe memang la tak leh mengiring sebab operate kat depan kan. Aku dulu pun mcm ko sakit giler belakang.Tak apa sekejap jek, dalam sedar tak sedar nanti ko dah mengiring & dah tak sakit. Masa aku dulu , tetiba mengiring Mr.Hubby yang marah aku, risau sakit. Tak pa suruh En.Teman urut belakang tu, beli minyak lavender... hilang nanti... lenguh doktor masuk gas yang belum habis sekali tu, (aik ko ada doktor masuk gas ke dalam perut?)

NeenaAnuar said...

joegrimjow:
memang betol... tapi biler buat operation... dia ade gak pantang larang dia rasanyer... hehehe..

NeenaAnuar said...

joijoi80:
oh camtu yek.. ok ok.. nanti leh lar pegi.. thanks sis! tak jahit.. gam rasanyer...

NeenaAnuar said...

Lady of Leisure:
tu lar... best kan? segarr satu badan lepas diurut...

NeenaAnuar said...

Liana:
ha'ah lar kak.. kat tulang belakang... patot lar ade backpain jerk... uhuk! :(

NeenaAnuar said...

Wirdah:
hahahahaa.. buas2? lain tuuuu dikk.....

NeenaAnuar said...

Liea:
ohhh ok ok... Thanks beb!

entah lar beb,... aku pun tak sure dr. masukkan gas ker idak dlm perot aku... nanti aku check ngan dia waktu apppoitment nanti.. hehehe)

Suki Cida said...

jangan mengadas bule??? bentan kang nanti.. rehat cukup ok... lepas 'pantang' kita gi spa sesama nak nak nak? hahahah... banyakkan rehat yer puan neena... tak lama mana pun...

POSH76 said...

tang sakit belakang ni yg tak menahan ni...get advice from doktorlaa..takut operations tak baik lagikan....nanti dah sihat spa lah hehe

Deqna said...

urut sikit2 tu boleh lah kot... apapun ko still dalam tempoh berpantang kan...

pas ni ko gilah berspa-spaan..

NeenaAnuar said...

POSH76:
tu lar.. nanti waktu appointment I nak tanyer doktor bebetol.. so that leh lar I berspa spass sakan.. hehehe...

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehee.. ok fren! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails