COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, December 9, 2011

Lepas 6 Tahun Kahwin... Baru Dapat Abadikan Our Own Creative Ring Shoot!

6 tahun... satu tempoh perubahan yg sangatt drastik dalam dunia wedding photography! 

Serious aku sebenarnye agak ke-jelous-san bile tengok org2 sekarang punyer wedding photos!! tetiba rasa cam.... alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! naper lah aku kawin 6 tahun dulu yg gambar2 kawin semua nyer skema-skema belaka!!! sadiss tak statement nie? muahahaha.. 

Weii!! seriously aku sikit pun tak rasa ralatt okkkkkkkk kawin 6 tahun dulu! kalau sepuluh tahun dulu pun ok jerr.. coz such a wonderful & blooming 6 years being together.. we're had soo much fun together.. and looking forward for lots more memorable moments together! Insyallah... ;)

Cuma yg rasa ralatt tu coz tak dpt nak abadikan gambar2 kawin aku dulu tu cam org2 skg nie jerk yg mana gambar2 kawin skg more creative and innovative!  Photographer sekarang lebih banyak idea dari sudut pandang photography! So pasal tu jugak lah harga photographer skg jauh lebih mahal berbading jaman aku kawin dulu... 

Ok.. demi tidak mahu meneruskan rasa ralat berpanjangan... maka aku kaborr kan pada en.teman yg merangkap my official photographer ke mana saja saya berada... ehehehe.. aku habaqq kat en.teman.. why not amik laa sikit2 gambar yg berkaitan dengan wedding kite... and tak sangka lak en.teman memberi kata setuju! yeayyyyyyyyy!! harussss gonjeng goyang2 vuntut!! :p

So as permulaan... en.teman dah pun amikkan gambar cincin kawin kiteorg in a his own creative shoot! Lets see...

DSC_0077 copy1
this is a candid moment! but I love it soo much! ;)

DSC_0089 copy
Jemput makan! :p

DSC_0075 copy
atas towel pun jadik!

DSC_0436 copy
disebabkan cicin kawin aku dah bermadu.. so kene adil.. cincin 'sulung' tak leh dilupakan... takot2 nanti dia merajuk pulak!  shoot nie yg paling susah nak buat coz bubuh rose petals dlm bath tub.. jenuh nak snap shoot coz petals nie bergerak2 mengikut putaran air..


Ok.. as I said.... ini baru permulaan utk merakamkan gambar2 yg berkaitan dengan perkahwinan kami di alaf yg lebih kretif skg nie.. so bakal ade continuation kahh?? jengg... jenggg... jengggggggggg.. wait and see yaa! ;) 

6 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

jeng...jeng..jeng....suspend nie.. :P

Shu Shinju said...

nice sgt !!

-oP_ida- said...

yuhuuuuuuuuuuuuuu hebak kaknin....

Mimy Hamid said...

yer la beb ko kawen 6 tahun lalu...tp kelebihan awal dari kami kami yang baru setahun ni..hehehe...beb since nuar tu photog kan...ko amik je gambo pakai baju kawen ...nice pe..dan aku cadang lagi gambo lama tu jadikan story album ..boleh kan..

ratusiput said...

betul2...good idea ni...aku pun nnti leh amik idea ni utk aku n cik kitol lak...jimat skit takyah upah org... :)

Mama Gee said...

suka layan gambar2 kat sini..tp tak sempat nk tgglkan komen...

so happy for both of you...semoga berkekalan dan bahagia ke akhir hayat ye... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails