COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 29, 2011

Dapat Free Movie Ticket From My Beloved Blog Reader & Antara Movie Paling Best Sepanjang 2011!

Aku nie bukan lah kaki nonton wayang gambo sangatt! kalau pegi nonton kat panggung pun kalau betol2 rasa cerita tu like worth it and really enjoy to be watched at cinema.. then ok laa.. if not takde kejadahnya aku saja2 suke suki nak pi bazir duit tak tentu hala kat panggung wayang tu.. kalau takat citerrr hantu kak limah tu memang aku pakat tunggu kuar kat ASTRO RIA jek laaa... 

Dlm bulan July hari tu.. (sorry citer basii berbulan-bulan.. tak sempat nak story hari tu) aku dpt 2 free tickets dari blog reader aku.. ouuchh oucchh!! terharuuuuu gonjengggg taw! dah lah tak penah jumpa dia.. selaluuu keep in touch di alam maya saja.. tup2 dia antar message kata nak bagi tiket free! mauu I tak rasa syahdu??  Sapa yg kasik?  kite dig it later ok...

Yg best tu dpt tiket free bukannya kat panggung wayang biasa.. tapi dapat menonton di......


GSC Signature Mid Valley!
Tengok citer apa???

Citer Harry Potter!
Serioussss aku memang tak layannnnnnnn okk citer Harry Porter nie! kot kuar kat ASTRO for the previous serious dia pun aku tak penah layan! ini kan pulak nak ke panggung wayang! en.teman memang layann arr movie nie.. aku citer2 yg berat kepala hotaak nak kene fikir nie memang tak berapa nak IN sangat ngan aku.. citer Lord Of The Ring lagi lah ke lauuttt! aku memang leh pakat tidoo jek dlm panggung!  But since dah ade org kasik tiket free... so takkan nak let goo camgitu jek kan.. takpe.. aku cuba dan dah berazam akan cuba memahami citer nie sebaik mungkin.. and eh ehhh!! tak ku sangka rupenya the last episode of Harry Potter nie best lah pulak! haha.. ok lah tu.. tak yah follow dari awal.. last episode pun dah cukup best dan aku dah faham! :p

Ok lah utk last episode nie.. dia tak berat sangat cam episode2 dia yg sebelum nie.. which aku tengok sukuu jalan cerita jek .. lepas tu aku dah lelapkan bijik mato!  Yg last nie best lah pulak!  so berbaloi rasanya dpt pegi tengok kat cinema! lebih berbaloi.. dpt pulak kat panggung Signature.. lagi lah awesome!

org paling awal masuk panggung!

dah lah tiket free.. pop corn & air pun free!
Weeeeeeeeee~~

seronott lah abammm tembamm saya nie dpt jugak dia tengok harry potter kat panggung! dia ade ajak aku.. tapi haramm kot aku nak pegi sebab aku takot rugii membayor pastu aku ZzzzZZzzz!!

kami yg first time ke GSC Signature!  So ciri2 jakunnnn tu ade lah sikit2... hahaa.. tak percaya?  tak guna aku nak tipu pong!

Ini lah dia si pemberi tiket free kepada kami! 
Thank You sooo muchhh Linda for the free tickets!  kalau ade lagi jgn lupa kat I ek! ehhhh!! :p
Baik sungguh Linda nie.. siap sanggup dtg office aku utk deliver tiket tu kat aku... dia memang dah lama follow my blog... but this is the second time we meet each other.. First time dulu ingat lagi waktu tu terserempak kat Sunway Pyramid.. tengah jalan2 terselisih... btw, nice to meet you Linda! ;)

Ok.. sepanjang 2011.. memang banyak citer2 yg best aku tengok kat panggung!  Selain dari Ombak Rindu & Real Steel...

Fast Furious pun da bomb!!

Pirates of Caribbean: On Stranger Tide punyer series nie pun marvelous! nie antara episode POC yg aku paling suker dlm banyak2 sequel dia!

and of coz my favorite movie everrrrrr.. TRANSFORMERS!!!
Seriously aku lagi suker the previous sequel coz lagi klakar dan yg paling penting Megan Fox masih berlakon jadik heroin.. heroin yg terbaru nie cam kurenggg sikit la pada aku... but yet overall tak lah mengecewakan!  Komen aku nie turut dipersetujui oleh budak baju merah kat sebelah aku tu!
Now aku cam rasa2 nak pegi kedai jual DVD and nak beli semua DVD citer2 yg aku dah pun tengok sepanjang tahun nie coz ini adelah antara citer2 yg best utk dibuat collection! :)


4 comments:

Mimy Hamid said...

bg aku tahun ni beberapa kerat juga la aku tengok wayang mcm korang gak citer top baru la sebok jejak...paling best FAST N FURIOUS 5...tunggu yang 6 nya lak eh..coming soon

eyndayusoff said...

Bertuah neena dapat tiket free :-)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

untung la dapat tiket pree..eh kte pun tak penah masuk GSCSingnature mesti lg jakun hahhaha

SURIA AMANDA said...

Anda di tag...sila ke rumah along..hehehe..lenkali kalau dapat tiket free tuh ajak2 la org kat sini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails