COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, December 12, 2011

Rakan Blogger Ini Membuatkan Saya Sungguh Terharu!

Sangat2 kreatif...
Dear adikku Siti Mariam...
TQ so much for this special gift for us!
We really appreciate it dear!
On our anniversary day @ 19 November 2011... (tak abis2 lagi citer pasal anniversary ek? lantakk aaarrrr.. I'm Yourss nie kan slow and steady.. citer seploh tahun dulu pun dia akan cerita gak kalau dia nak cerita! :p)...  tetiba dapat sekeping gambar seperti diatas nie kat wall post FB aku... waktu tu aku berada di Cameron Highland (biler nak update pasal cameron? entahh!!! :p)... owh... tersangattt lah terharu bile ade kenalan yg sanggup wat special posting camgini.. lebih2 lagi aku tak pun mengenali beliau di alam nyata.. selama hari nie kenal pun sekadar melalui alam maya saja... so itu yg lebih membuatkan aku sangat2 terharu.... terasa cam nak mengalirr air mata.. tapi still under control! uhuhu...

Yang membuatkan aku terharu sangat tuu.. effort dia dlm buat cute picture seperti diatas nie.. dengan ade gambar aku ngan en.teman kat situ... dengan kata2 yg cukup indah disitu.. dan jugak paling aku suker part tangan yg sedang melakarkan kartun diatas sekeping kertas itu.. serious comelll sangat2 wishing card nie! Btw... ade gak rakan2 lain yg wish us kat wall FB tu.. thanks a lot yea... ;)

Bila difikir-fikirkan balik... terkadang tanpa kite sedari yg ade lebih ramai org di luar sana yg hargai kite dan lebih ikhlas dalam menjalinkan hubungan silaturahim dengan kite... so tak perlu lah kite nak bersedih dombaa kalau ade segelitir dari manusia2 yg rakus dalam misi nak menjatoh kan kite.. ataupun tidak mahu berkawan dengan kiter.. ataupun saja carik pasal dengan kite.. ataupun saja nak dengki kianat dengan kite.. ataupun tak ikhlas dan jujur dlm berkawan dengan kite... eh.. berapa banyak ataupunn daaaaa... aahh! whatever.. so pendek kata.. take it positively when some stupid folks trying very hard to put you down.. but at the same time there's thousands of people out there who really loves and care about you.. so you should love and appreciate them more eventho you meet them in the cyber world! 

To all of you who sincerely loves me... please note that.. I LOVE YOU MORE & MORE!  Hugsssss~~~~~ :)


4 comments:

Shu Shinju said...

Siti Mariam memang baik sgt....:)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

chantekkkk... mira pun sama kak, bila entah nak cite pasal cameron highlands ni

mekchu said...

siti mariam, tlg buatkan untuk mekchu jugak.. boleh tak?

LOVE YOU MORE & MORE & MORE & MORE & MORE & MORE & MORE & MORE!

CaMbEsT said...

mek chu : *maluu laa* ^____^ buat yg lein plak kt mek chu.. hehe

sis nin : thanks sis.. thank you from deep of my heart

shu : wink2.. tgk la kawan sapa.. kawan shu kannnn.. mesti la baik mcm shu gak! jom seppp!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails