COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, December 23, 2011

Tiap2 Hari Akan Ade Gambar Diaorg Nie.. Suke Tak Suke Terpaksa Gak Suke!

Untitled-6-WTM
'...nak ajak si dia pergi vacation di 501 Must Visit Destination tu!...'
Untitled-5-WTM
'...cinta yg penah terukir indah di Australia, sehingga cincin pernikahan ku mendapat madu..'
IMG_4260-WTM
'... saya cinta kamu..'
*mencikk tau jerawat nie.. time2 nie lah pulak dia nak timbulll sangat2 nya!!!*
Maaf.... sekiranya gamba-gambar mereka ini sering mengganggu hari-hari mu disini... Terima Kasih jua pada mereka-mereka yg begitu setia disini tak kire apa saja gambar yg tuan tanah gonjeng nie update dari hari ke hari... nak kasik hadiah tak termampuuu.... so ucapan I LOVE YOU and THANK YOU SO MUCH harap2 dapat mewakili diri yg gorjes tapi gonjeng nie! (:

Gambar adelah super banyakk! nak upload semua sekali harunggg.. takot silap hari bulan ade yg terkene renjatan Parkinson! So rasanye utk beberapa minggu akan datang nie.. akan ade jerk update Teaser NeenaAnuar @ 6 Degrees nie! 

Nak tahu full story about this teaser... tungguu... aku memang saja nak kasik korang tertunggu-tungguuu! muahahahaa... 


11 comments:

mama tisya said...

tk sbr nk tgu...nk tgk gmbr2 romantika lg..cpt2 skit:)

**yg 1st dlu pegi ari vkend tp tk pjg gk beratur kt garrett mayb awal pg..hehehehe..tp kali ke-2 tu b4 lunch hour...so blum rmi lg..hehehe

ak yuyunz said...

hehehe.. anyway gambar memang superb..

Cikpuan rara said...

aah sis ni.asek tunggu je.cepat lah.ehehe

Mimy Hamid said...

aku suke..apa ada hal...gambar ko cantik hokeh..

wAnNy said...

cehhh,,tunggu lagi... ;D

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

saje suke buat sy tertunggu2..

Tina Othman said...

alahai neena, sukanya tgk gambar2 ni, cantik2 belaka =)

♥MAMASYAZA♥ said...

warna merah warna feveret akak...hehehehe

♥ Juliana Violet ♥ said...

This is your blog darl.
So siapa yang tak suka jgn baca, kalau yang suka - tengoklah kan? :)
Love the pic yang pegang magazine tu. Love the color tone. :)

MrS. F!zA said...

i like red! nmpk lg hot dan seksi! auww!

NeenaAnuar said...

TQ ALL FOR YOUR COMMENTS! AND ALSO FOR SOME CUTE COMPLIMENTS.. HEHEHE.. TQ SO MUCH YEA! ♥ ♥ ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails