COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 8, 2011

Tak Bosan Ke Lepak Kat Hotel Jerrr Bila Bercuti? Jawapan Saya Adelah.....

TIDAK!!! :p

Ok.. actually bende nie bergantung pada hati dan jugak perasaan kite sebenarnye... coz it is too subjective nak identify sesorang tu bosan atau pun tidak dengan apa yg diaorg lakukan!  Cam yg korang dah pun sedia maklum... kot ade yg tak berapa nak maklum lagi... meh aku ngan baik hati bagi tahu sekali lagi.. kan aku gie Sabah aku tak kemana2 punnn sepanjang 4 hari 3 malam tu.. takde gie buat satu tour pun sepanjang disana... melainkan gie ke filipino market jerk disebelah malam utk jalan2 carik makan!

So apa yg kiteorg buat disiang hari sepanjang menginap di hotel Magellan Sutera Habour nie?  ok meh tengok meh... 

DSC_0277 copy
amik gambar teleng ke kiri...

DSC_0279 copy
amik gambar teleng ke kanan...

DSC_0540 copy
sambil2 amik gambar.. kite menambahkan kehitaman kulit jugak!

DSC_0538 copy
panas kerut2 muka pun takpe.. janji enjoy!!!

DSC_0506 copy
mat salleh buat sunbathing.. ko pun teringin nak buat jugak.. tapi tak sampai 5 minit laa... lagipun syarat pemakaian tak cukup  lengkap.. sunbathing kene pakai bikini hokeyyyyy!!!


DSC_0315 copy
Ok.. ini adelah aktiviti yg terbaekkk dan yg palinggggggg awesomee sekali sepanjang kami berada disana during day time!  Tido di tepian pantai.. sambil berteduh di bawah pepohon redang disini... kemudian ditambah pulak dengan anginn bayu lautt yg bukan tahap sepoi-sepoi bahasa lagi.. tapi dah jatoh dlm tahap anginnn ribut taufan kekdah nya! ahaha.. serious!! kuattt giler angin yg bertiup disini.. sehingga mampu memdodoi kami berdua hingga terlena!  Owh serious.. feeling yg gorjes gilerr!  sampaikan at times terasa angin yg bertiup tu sejukkkk.. kalau boleh nak carik selimutt pulak melitupi body! So pasal tu lah tiap2 hari pun kiteorg akan lepak kat sini during day time!  It is sooo relaxxxx and peaceful! 

DSC_0314 copy
korang nampakkk??? dia dah berdengkurrr tu.. sib baik takde org lain kat kawasan nie melain kan kami.. itulah untungnya kalau berjalan during org berkerja.. tak ramai org.. so more privacy!  ok berbalik pada si en. teman aku nie.. yg paling tak hagakkk siap tutup mata ngan tuala bukan sun glass okkkkkkkkkkk! bila dia bangun.. aku sempat gak lah tanye dia.. napa you tak bungkuss jerk satu kepala you ngan tuala tu?? hahaha... sib baik takde sleep eye mask yg warna hitam tu.. kalau dia pakai tu.. aku hampukk dia masuk bilik! :p

DSC_0555 copy
dah lewat2 petang sikit.. get ready utk terjun ke pool! sempat lah makan jajan-jajann yg dibawak dari KL!


DSC_0618 copy
bercandaa di tepian kolamm.. kita berdua bermaduu asmaraa.. cinta setiaaaa...
(hep!! korang focus kat aku ke kat en.teman aku skg nie??) *sambil angkat kening tinggi-tinggi*

DSC_0658 copy
bila malam menjelma... lepaking kat area hotel lobby pun best coz it's really cozy!

DSC_0674 copy
"Kite nak jalan mana lagi nie Bee?"
"Kite balik bilik jerr lah dear.. lagipun hari hujan nie.. nak jalan2 kat luar pun susah.."
"Ok.. :)"

DSC_0193 copy
Selamattt malammmmmmmmm...
Tidoo lahh sayang kuuu.........
Selamat malam sayang......
Selamat malam kasih.....
Tidurlah sayangku....
Siangkan tiba bercahaya....
Bermula baru semua untukmu......
;)

11 comments:

mama tisya said...

best korang suka posing2...teleng kiri teleng kanan..so sweet..hehehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sweet la tgok akak...romantic couple...

mrs.ecam said...

mmg btol2 hanimun ek smpi x kluo blk...hikss...eh tp klu aku dpt g tmpt camni pong mls nk kluo jenjalan...bek lepak2 lam blk jek....heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mak Izz said...

bestnye dok tepi pantai dihembus angin laut (lg best sambil bc buku kegemaran sampai khatam 4-5 naskhah) TERBAEKKKK!!!

Mimy Hamid said...

ini mmg betul hisap madu honeymoon..privacy bercanda...i likeeeeeee..gambar semua romen romentik....jeles tauuuuuuuuu intim gitu...best best

Anum said...

so sweet

Nieta Shairi said...

Kak Neen! Tergelak I tgk gmbr no 5. Lelaki kat blkg baju kuning tu enterprem! Hahaha dia posing and senyum manja jugaksss

atty's said...

sama lah..kty kalo bercuti berdua je ngn along pun.kalo tak jalan2 cari makan..lepaking je dlm bilik..hihihihihi..byk faedah..hihihihiii

Bitt (double IS) said...

lomantiknyaaa...kalau sebelum p vcation hubby selalu tanya...nak p berjalan banyak ke nak p melepak guna facilities hotel yg ada...hehehehe tak rugi book hotel mahal dan cantek bila nak melepak disitu jek kann :)

Pepel BoNda AmaNi said...

kena tinggalkan amani klu nak dok lepak2 hotel jerk..lalalalalalalala....kang amani bosan kan..cewah..amani jugekkkkkkkkkkkkkkkkk

ellynadyra said...

gonjeng, i am ur silent reader, hari2 aku bukak blog ko ni, and same to ur friend blog, called NGEK...i dont have much time to comment on your post, i do love read every post u made....kadang2 xtahan baca post ko tu, tergolek2 aku gelak......keep it up....i wish i have time blogging mcm ko la gonjeng....wakaakkakakakkakaka....moga ko kekal ke akhir hayat, berbahagia bersama prince charming yang dari kudut dah jadi sihat walafiat with a good shape skang ni......cheers!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails