COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 7, 2011

Jika DiSenja Hari Kami Berpeluang Melihat Keindahan Sunset... Di Sebelah Malam Pula Kami Berpeluang Menikmati Keindahan Bulan Mengambang @ Sabah!

Masyallah... Lagi satu keindahan serta kebesaran Allah S.W.T. yg dapat kami nikmati sewaktu berada di Sabah tempoh hari... pada salah satu malam kami dapat melihat bulan yg sedang mengambang...

DSC_0687 copy
Subhanallah... memang cantikk sangatttt suasana di perairan air laut time nie!!!

DSC_0693 copy
Bulan memancar kan cahayanya ke lautan... sesungguhnya sangatt indah moment nie!  serious nampak macam spotlight yg menyuluh direct ke lautan!


DSC_0707 copy2
First trial amik gambar we both with the moonlight...
Dalam pada en.teman nak wat setting kedua utk amik gambar lagi sekali... secara tiba-tibaaaa hujan pun turunnnn.. adoii... walaupun tak lebat sangat hujan nya.. tapi tak leh nak amik gambar lagi coz kiteorg berdua basah takpe lagi no hal... yg tak boleh tuuuu si buah hati pengarang jantung en.teman yg satu tu.. si camera godang tuu mana leh kene hujann.. kang silap haribulan konggg tak pasal2 pulak! uhuhu.. so ini jerk lah satu-satunya gambar kami bersama si bulan purnama!  lepas tu ingat nak tunggu lah kot2 hujan berhenti.. tup2 hujan berhenti awan pun hilang coz berselindung disebalik awan tebal yg berkepul-kepul.... takpe lah.. janji dpt gak melihat salah satu moment yg sangatt indah disana... we really enjoy it! ;)

7 comments:

Shu Shinju said...

cantek !!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

lawanye pemandgn.romantik bangat!!
p/s: amboi tajuk dia pjg betul =)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

cantek sgt sis... serius cantek

mekchu said...

like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like (dah cukup 18x lom?)

[z@ck] said...

gmbr last boleh buat cover ombak rindu versi gonjeng ni.hehehe

Qaseh said...

mmg sgt2 terpegun tgk gambar2 bulan mengambang ni...

Wahidah said...

speechless..masyaAllah canteknya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails