COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 27, 2011

Izara Aishah Berambut Lebat.. Bukan Main Dia Puji!

Sewaktu melayari FB Izara Aishah!






Suami:  Eeiii... lawa nya rambut budak nie.. lebat bukan main ek! cantik betol.. hitammmm rambut dia... (nada yg bersungguh-sungguh)

Isteri: ha'ahh.. memang lawaa sangat rambut dia kannn... budak nya pun sweet! (nada yg penuh keikhlasan)

Suami:  ha'ah.. cantik betollll... mataaa dia lawaaaaaaaa...  (memuji dengan penuh perasaan)

Isteri:  itu lah.. mata dia galakkan... comel budaknya.. and dia memang pandai berlakon.. first time I tengok dia berlakon watak Fiona dlm drama Soffiya.. watak Antigonis.. memang menjadikk lah lakonannye! (pujian penuh keikhlasann)

Suami: ooooo... memang lawaa lah dia...

aBangggggggggggganggggggggg!!! Rambut binik ko nie lebatt tak pulak ko puji bersungguh-sungguh camgitu!  Mata binikk ko yg seksii nie pun tak ko pujiiii camgitu!! Aku sentappp kang baru ko tauu Banggggg!!!
Tapi Dik Izzara Aishah.. ko memang lawaa lah dik! Pakej ko lengkap... so don't worry akak tak jeless pun suami akak  puji ko bersungguh-sungguh camgitu... sebab akak tahu dia selalu puji akak tapi dlm hati dia jek.. biasalah dik... org dah kawin memang camgini... dia punyer feeling sentimental tu lain sikit.. dia suruh faham2 sendiri.. lain kalau time cintan cintunn.. ayat kene power sentiasa sampai hari dinikahkan! So... kalau dia tak bersuara tu maknenya ko cantik lah di mata dia.. kalau dia dah start sound.. "eh asal nampak perot nampak berlapiss tu?" haaa.. time tu ko pegi lah tonggang tonggek kat gym 8 jam sehari ye!


24 comments:

sisdee said...

hahahaha..gitu le lelaki yg dah bgelar laki ek kikiki...

tapi this girl mmg cute!!

N.Aima K said...

ayat perenggan akhir yang berbunyi pasrah!

Bitt (double IS) said...

haaa dengar la pengalaman dari kak neena gonjeng nehhh memang berbaloi taukk....nak tambah...harap lawa di mata org di dalam pon lawa jugak yer...aekekekkeke cabooottttt

oshinz said...

hahaha.. rambut izara tak boleh lawan rambut akak la. mata akak lagi seksi dari mata dia. jap lagi jadi artis mesti akak meletop punye. hehehe.

mama tisya said...

rmbt br kuar salon ke tu??lain la muka neena ngan rambut br tu..tp naper gmbr tu tk senyum ke sebab en teman puji izara..hehehe

erin moshimoshi said...

hehehhe muka akk sama nan pelakon ni la

iman salsabila said...

haha. mmg kna pergi tonggang tonggek kat gym klau prut dah berlapis. apa pun, izara mmg pakej lengkap punya lah.

~eZmALiZa~ said...

pergh! muke sentimental value btol kak neena nie..sgt exotic. abg krool tak puji, biar ezma puji..ekekeke :P

eyndayusoff said...

ahahaha...suka entry ni!!

mrs.ecam said...

hahahhah klako...tergelak aku sowang2 kt opis yg snyap sunyi nih...heeeeeeeeee

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ha amik setempek pic kak neena bagi abg tengok...

ehehehe....

akak cun pe.. cam kajol lagi tu hehe

Qaseh said...

mmg cantik kan dia...suka tgk dia berlakon.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sis pun same cantiklaaa ngan si izara tuuuu....cube letak pic sis ngan izara tu sebelah2...conpom abang nuar pilih sis...eheheheheee

Chenta Eyfa Najibrz said...

i mmg minat dgn lakonan dia dlm sofiya tu mmg menjadik watak antagonis dia tu.tp dun wari neena u tetap da vouge & da vazz..stay cool & cute babe

Chenta Eyfa Najibrz said...

pa pe neena mmg da vouge & ad vazz..stay cute & cool babe.Izara tu mmg menjadik dlm cite sofiya tu..i loiikee

Mama Gee said...

neena dh mmg gorgeos dah... :)

hubby akak pun sgt mahal dgn pujian...tp kalo sesekali dia puji perghh rs terawang2 jek...hehe

Cik Rose Cute said...

Pelakon tue memang cantik hihihi..

NeenaAnuar said...

TQ ALL FOR YOUR COMMENTS! AND ALSO FOR SOME CUTE COMPLIMENTS.. HEHEHE.. TQ SO MUCH YEA! ♥ ♥ ♥

p/s: Mama Tisya: Gambar tu dah lama dah sis... waktu baru2 potong rambut dulu... :D

my heart said...

neena,itu lah hakikinya....bila dah kahwin...memang dia tak kan puji kitanyer lelebih...asalkan dlm hati dia,kita bidadari udah ler..tak gitu?

Mimy Hamid said...

ala saja je tu memuji ciptaan Allah...cantik pompuan mana pun tak leh lawan isteri sendiri...lag gojess kannnnnnnnnnnn

Riri Yoorin said...

kita nk gelak jer.. sebab mcm suwet jer moment tuh

HasrulHassan [HH] said...

rambut itu mahkota wanita ...:)
wink2 ...

www.hasrulhassan.com

vanila coklat Zara Amir said...

Zara memang cantik giler..suka dia masa cite vanila coklat

vanila coklat Zara Amir said...

Minat zara masa tngk cite vanila coklat best sngt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails