COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 29, 2011

En. Teman Tengah Mabuk Sekarang Ni!

Bukan Mabuk sebab aku pregnant! tapi mabuk dalam membuat keputusan... Keputusan apa? insyallah bila tiba masanya akan dikongsikan bersama.. now masih belum ade kata putus pun lagik!

Bila dia mabuk.. aku yg pening teruss muntah belilahhh!!! Biler aku kata aku fening.. tak tahu nak ckp camne.. dia jadik sedeyy! sian pulak tengok mukee cute dia tu.. pastu aku terusss gagahh berdiri kembali.. cuba beri dia pandangan dan nasihattt yg bergunaa... ok lah dia boleh nak tiimbang kara.. tapi kejapp jek.. pastu dia cam wat balik muke sedeyy yg cute cam Sid dlm citer Ice Age!  Mata bulat2 sambil kebil2 bijik mataaa! memang fauulll lahhhhhhhh kalau dah gitu rupenya!
Dia sentiasa memerlukan saya dalam membuat sebarang keputusan... utk memberi sokongan... sebagai pembakar semangat serta menjadi tulang belakang buatnya!  Don't worry my Bee.... Insyallah I'll be always be next to you forever & ever!
Nak sambung cerita NeenaAnuar @ 6 Degrees nie... tapiii sorrry lah.. gambar lom fully ready.. memang kene pelan2 kayuhh.. so harapp korang semua dpt bawak bertendangg yer! :)

5 comments:

pena rozie said...

nanti jgn lupe kongsi ek....

Mimy Hamid said...

itulah guna isteri di saat buat keputusan..sapa lagi tak isteri..isteri jugakkkkkk org penting kannnnnnnnnnnnn..share tau

SYANI said...

Tetiba teringat muka Sid Ice Age..hehehehe

Wawa Tasliman said...

Yup.. we are hubby supporter.. apa2 mesti mintak pendapat kita.. :)

Dee said...

moga dpt membuat keputusan terbaik ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails