COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, December 16, 2011

Dari Melawat Baby Nur Irsalina.. Terus Berjimba Ke PapaRich!

Mak baby dah nak abis pantang.. baru lah untie2 gorjes lagi gonjengan nie nak datang melawat baby & mak baby! heheehe... takpe.. yg penting kite ziarah... cepat atau lambat tu belakang kire.. coz masing2 pun agak ke-buzy-an.. so nak masa semua org free tu agak payah sikit... so kebetulan satu hari tu kami2 semua freee... so terus wat plan nak gie ziarah Baby Nur Irsalina Binti Mohd Zaki yg bermaksud... Cahaya Pengiriman Kami... wahh.. Untie Nin suker nama tuu! simple and nice! ;)

Untie Za, Untie Nin, Untie Naa & Untie Awien... datang utk ngomol2 baby Irsalina!

Yanie.. mummy Irsalina.. aku kenal dia melalui blog sebenarnyer.. dia merupakan readers I'm Yourss.. tapi ade cerita yg agak lucu jugak cara perkenalan kami disebaliknya.. nak tahu citer tu... pi terjah entry yg INI!

kiteorg datang baby Irsalina tidoo jer.. penat baru balik dari jejalan shopping ngan mummy dia.. dlm gambar nie baby with her Untie Muja (adik Yanie).. hehee.. suker tengok cara Muja layan anak buah dia yg sorang nie.. coz cara dia sama jerk cam aku... brutal ngan anak buah sendiri... suker sakat.. sian baby.. tengah tido kene kejut ngan untie dia.. tapi dia wat donnooo jerkk walaupun dah kene cubit2 pipi.. dia tetapp tidoo.. ehhehe.. baik sungguh Irsalina nie!

time nie semua org take turn nak dukung baby Irsalina.. dia cam mamai2.. kejap bukak mata.. kejap kang tutup mata..

yg paling best dia pandia pulak buat muncung itik.. amboi2.. ade instinct untie yg pegang kamuu nie pun suker wat mulut itik tu yer! ahahaha.. 

mmpphhhh!!! geramm tol ngan dak gebusss nie!!

lepas kene ngomol dia tido balik.... lenaa betol dia tido.. suara untie2 yg cam guruh dan ribut petirr nie tak lutt pun kat telinga dia... in fact lagi lena dia tido mendengar suara halilintarr kami! muaahahhaa.. Eh..ade hadiah lahh.. mummy cepat bukak mummy!!

weeeeeeeee~~~ Khas buat Irsalina.. terima lah hadiah yg tak seberapa dari kami untie2 gorjess nie! :D

elok2 budak tu tido menegak.. tetiba dtg Untie Muja dia.. kasik Irsalina posee mautt teruss! ahahaha....

Mummy Yanie & Baby Irsalina pose with the gifts! ;)

TQ so much pada tuan rumah yg susah2 menyediakan sedikit minuman petang buat kami2 yg gonjeng nie! :D

Lepas melawat baby Irsalina.. kami the gegurlss berjimbaaa hulahupp kat PapaRich @ Prima Sri Gombak!  Masing2 dah tak sabar nak makan dinner pulak!  Nak2 si Zaa yg dah dok canangg... laparr.. laparr.. hehehe...

pose tetap posee walaupun sekadar menggunakan camera iPhong!!

The Na and Na!

aku makan Prawn Mee! yummm yumm.. memang sedap dan recommended! :)

the NaNa share jerk Milo Dinosaur nie coz mek Ina tu tak leh abis.. aku pun tak leh nak abis kalau amik sorang satu!  Owh ini pun terbaekkk! Really recommended pada pencinta minuman MILO! 

dah kenyangg... muke semua berseri-seri! hehehe...
Kiteorg kalau get together nie biasanye bile masing2 tengah gersang.. laki masing2 gie wat kerja2 menembak kat umah org kawin... tapi kesian kat si Achik.. dia sorang jek yg belum masuk lagi dlm golongan org2 menembak nie.. so kene lah tinggal ngan si Iena! ahahahaa...
 
p/s: semalam dan hari nie bertambah lagi anak2 buah aku dari kalangan rakan2 blogger.. Big Congrats to Purple Bonda Amani & Chenta Zetty for the new born! dua2 pun baby girl!! :)

11 comments:

Anum said...

syok nya tengok air milo

InaAchik said...

hahahhaa... padan muka achik kena tinggal... siap tak puas hati lagi tanya Nuar mana.
#aku dah jadi pencinta milo dinasour sebab penangan ko ler ni... :p

Mimy Hamid said...

huwaaa korang tak roger pun nak gi ..heheheh nak gak follow..sogan gi sorang....baby yanie adalah montel...tgk fb tak jelas..dlm blog ko ni jelas...comellll giler

Dee said...

congrats to semua yang dpt cahayamata..ramai betul anak hujung tahun kan..hehehe..

eLLy said...

Minggu lepas adelah minggu kita dapat Baby blogger kan .. NEXT ..

Dee said...

bau baby wangi je kan..smlm dee gi ziarah anak pepel..halusss je...hehehe..

Bitt (double IS) said...

comelnya baby n ladies yg mengelilingi baby tersebut... ;)

Tina Othman said...

bestnya kenal kat blog dapat jumpa kat alam maya & akhirnya dapat juga buka blog ni

tq neena bagi tips guna mozila baru boleh bukak, ofis guna chrome tu yg keluar malware tu -)

Deqna said...

alo comelnya baby yanie nie..... awien pun tgk semakin sarat dah tuh.. bila due nya tuh?

Mama Gee said...

chomel baby!

rambot neena dh mcm org dlm pantang plak..ikat tinggi2...hehee

NeenaAnuar said...

TQ ALL FOR YOUR COMMENTS! :D ♥ ♥ ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails