COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 28, 2011

Bump to Bump with Bloggers & Readers in 2011!

Sepanjang 2011 nie... aku adelah terserempak ngan beberapa rakan bloggers dan also my blog readers!  Dari sehari ke sehari nak diabadikan kat I'm Yourss nie dok asyikkk laahhh terlupa.. lupa sebab sibuk ngan cerita cuti2.. muahahahaha.... sorry ek kengkawann yg I jumpa sana sini sinunn... bukan tak ingat.. see I ingat so sebelum 2011 melabuhkan tiraiii.. gigih aku update gak kat sini.. Kenangan niiee.. waimaa harus diabadikan disini! :) 

Baru2 nie aku terserempak ngan blogger Anglelady nie..
waktu nie aku tengah jejalan kat foodcourt Midvalley nak carik air.. dia pun tengah dok carik2 makanan nak mamam with her cute baby... sama2 pandang2... jeling2 manja.. sama2 senyumm mengoda.. pastu terus.. cik adik nie tegur akak gonjeng.. thanks dear coz sudi tegur2 me! ;)

haa.. kenal tak sapa? maybe some of you yg follow blog dia mesti kenal kan.. nie lah dia MDT @ Mak Dara TerDiva!  Aku bum tu bum with her kat KLCC... tanjattt gonjeng bile tetiba ade org cuit! Opocottt!! ahaha.. Thanks sis coz sudi tegur2 me! :)

akak nie bukan blogger rasanya.. tapi dia pembaca blog I'm Yourss! aku terserempak ngan dia kat KLCC jugak!  actually kak Ita nie my super duper senior waktu kat secondary school! we do keep in touch @ FB... then dia follow my blog... gitu lah caranya nak mengeratkan silaturahim ye dak? So gunakan FB sebetolnya ye! (:
Nice to meet  you all guyss!! sorry lah walaupunnn gambar2 kite nie dah jatoh dlm kategori basi... tapi aku tetappp appreciate and happy to meet you guyss face to face!  Kalau esok sapa2 ternampak & bum to bumper with me... jangan segan2 nak jerittt dan sapa menyapa si gonjengg nie ye! Kalau nak kasik aku perasan & budget retiss sikit... cuba ko panggil aku Kajolll.. Test tengok aku pandang ke tak! :p


p/s: actually ade jumpa ngan sorang lagi my blog readers.. siap kasik token lagi.. nanti later2 aku update ek! :)

7 comments:

мϊźŽēŘϊŁ® said...

wahhhh... bila agak nyerr,,, kite nk tserempk yea...nk jgk bgambo ngn akk hihihihi..

mama tisya said...

nk jumpa kajol gk...hehehehe..kajol msia

SURIA AMANDA said...

dengan along ntah bila nak jumpa kan?nama jer tempat kerja sama..terserempak pun dah jarang nowdays

N.Aima K said...

harapharap nxt time dapat jumpa u in person!!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh teringin gak nak jupe kak neena...alalalalaa

Iryani Noor said...

ngeegegge thanx for the post =p...
tak sangka leh jumoa u kt mid valley haritu.. n btw u lg cantik bile jumoe real life =p..

Mimy Hamid said...

napa aku tak pernah terserempak ko neena gonjeng...huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails