COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 27, 2011

Hi!

Ramai yg cuti ke hari nie?  I kerja tauu... semangat dan suker jek keje dlm hujung2 tahun nie... walaupun agak sunyi sepi.. dan terkadang agak jeless jugak biler ramai yg bercuti.. tapi hati tetapp syokkkk bekerja sebab tak tensii dek kat jalan raya mahupun naik train...  lagi pun kalau bercuti skg nie.. nak berjalan ke mana-mana pun terlaluu sesakkk & expensive! dan cuaca pun hujaannnn overdose! so better to be at worked during year end!  lagi pun I lebih suker gie holiday time org bekerja... and org holiday aku bekerja! hehehe.. :)

7 comments:

eLLy said...

aloooo... akak pun sedang berkerja!
konsep kita adelah sama kita gi holiday time org berkerja.. bila org gi holiday kita lak yg berkerja huhu


In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

MrS. F!zA said...

hikhik..samalah..perlu bekerja disaat org sibuk cuti2 akhir tahun..

Gieyana said...

Cantik gambar kamu Yang! Suka..

Betui2..time nie mmg heaven g keja psl jln x jem..tp me cuti lg hour nie..:P

mama tisya said...

kj jugak..mmg best kalo dpt cuti2 tp btul la cuti2 time peak ni smua mhl..hehehe

mekchu said...

hari ni kerja = sama.
suka kerja time org lain cuti = sama.
suka cuti time org lain kerja = sama.
hahaahaha.. give me 5!!!!

NeenaAnuar said...

YEAY!! RAMAI GENG RUPENYA! HEHEHE.. :D

Mimy Hamid said...

aku pun tak apply cuti..tinggal 3 hari je pun...tp smlm dah MC lagi 3 hari nak keje malas le pulak...adoii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails