COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 8, 2011

Di Melbourne... En. Teman Ajak Buat Aktiviti DiMalam Hari Di Sebuah Lorong Yang Sunyi & Gelap!


Ok.. lepas balik dari Victoria Market.. we both balik hotel dulu.. antar barangan shoppingan kat bilik dulu.. then berehat sebentar.. then after maghrib we both keluar balik.. gie makan.. and jalan2 around Melbourne city centre.. will share picture about it dlm entry about Getting Around Melbourne City later-later yea!

Now nie aku nak sharing about aktiviti kami berdua di malam yg ke-4!  Aktiviti apakahh ituuu??? Jenggg.. jengggg.. jengggg... Di lorong yg sunyi sepi.. lagi gulap gulita.. hanya kami berdua sahaja disitu.... woott.. wottt... memang sangatttt romantik kami berdua disitu kerana ternyata tiada gangguan buat kami.. terasa begitu indah saat2 berdua.. nak buat apa pun takdak sapa nak pedulik! nak tonggeng kaaa.. nak tunggang ka.. erkk! tunggang tunggeng?? jengg.. jengg.. jenggg.. hahaha.. so apakah aktiviti ituuu??? jom kite tengok!!!

DSC_0276 copy
scaryy gak berdiri kat sini!

DSC_0280 copy
macam2 yg terconteng di wall tu... gerunn pun ade!

DSC_0282 copy
I'm a superwoman! :p

DSC_0283 copy
jeling-menjeling!

DSC_0286 copy
cam nampak hantooo!

DSC_0287 copy
ade org memerhati!

DSC_0290 copy
I rasa I lagi seksi dari you! :p
Yea.. apalagi kalau bukan berphotogediksss session! hehehee.. Nie en. teman aaaarrrrr nie... dok harookk kat aku.. pegi kat satu tempat yg tersangatttt lahhh sunyiiii.... gelappp... dannnn... dannnnn.. dannnnn.. owhhh.. menggerunnkannn jugakk kengkadangg tuu!!!! Tempat nie dipanggil The Living Wall.. created by Youth Project Inc!  memang kalau malam tempat nie sunyi sepi.. takdak org pun.. so tersangatt lah bebas we both buat kerje2 bergedikss niee... and wall wall kat situ semuanyer penuhh ngan lukisan2 tangan yg sanggattt kreatif! terjuaa gak aku menengoknyer!

Sepanjang berada kat lorong gelap tuu... sikit pun we both tak terasa takot ataupun terancammm... entah naper.. relaxxxxxxx gilerrrr rasa... sikit pun tak terdetik about org jahat ke apa ker.. kalau lah kat Malaysia nie.. dah lama dah silap haribulan ko leh kene rompak ker.. or kene culik... or kene... ermmm... malas lah nak elaborate lagi! sbb aku yg dok depan umah pun leh kene rompak last year kan? siap berparang lagii.. so camner nak kata dok kat sini selamat?? dah tak guna nak emo.. kene pasrahhh walaupun parahhh!!

Anyway...  I really lovesss all this superb pictures being captured by my beloved BayBee!!! Love you Bee!

22 comments:

Eri-chan said...

memang cantikla beb..outstanding..ce..ce..ce...

Dee said...

alamak..kalo dee dah takut dah..mat salleh pun ramai gak yg jahat2..huhu..

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
thanks beb! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
hehe.. tu arr.. terpikir gak kot2 lah salah langkahh kann.. tapi time kat sana tu memang susah laah nak rasa cam suspicious with surroundings... maybe disebabkan ketenangan dan keamanan di situ yg buat we rasa terlebih confident kott... huhuhu...

Nida said...

Memang berbezakan budaya luar dengan Malaysia... aktiviti lepak oleh kaum remaja susah nak lihat, apatah lagi merempit ni... kadang2 sedih melihat anak bangsa kita sendiri...

NeenaAnuar said...

Nida:
yup! totally agreed with you sis! kalau kite dah travel ke negara2 luar nie... baru kite sedar dan nampak dan boleh compare... dulu2 kalau org ckp me sendiri pun cam tak percaya.. but now biler dah rasa dan tengok sendiri baru lah realize the truth!

memang sangatt susahh nak nampak budak2 remaja diaorg melepakk tak tentu hala.. the most they go to clubs laaa kann.. but they all non muslim.. who cares! tapi dari segi merempit dan melakukan pelbagai lagi aktiviti tak berfaedah memang susah nak nampak laa..

Biqque said...

ok...I JELES! (travelholic mcm i mmg saiko hahahaha!)

gambar travel u cantik-cantikkkkkkkkk! untung gile hubby u photographer (kan?)

xi da ya said...

gamba cntik2 sumenye!!
so jeleeeesss...hehe..
tp gmba tu cntik sbb sis yg pndi posing!best2~

Nana said...

tu dia dah mcm model magazine dah ni hehe
superbb gambo2 ni

eLLy said...

cantik.. like like like ..

mekchu said...

ntah kenapa mekchu sukaaaaa yang sangat ngan gambar2 nih.. sebab tak pernah nampak lagi kat mana2.. kat dlm tibi pun tak pernah lagi.. & ur memek muka sangat lah sesuai..

NeenaAnuar said...

Biqque:
hihii.. jgn lah jeless sayanggg.. you pun selalu travel kann.. jom sama2 kite share ye! :D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
huhu.. TQ soo much darling! :D

NeenaAnuar said...

Nana:
hihihi... jgn lahh segann i taww.. btw thanks yea! ;D

NeenaAnuar said...

eLLy:
TQ sistaa! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehe.. TQ so muchh mekchuu! Muaahhh.. muaahhss!!

Mama Gee said...

superbnyaa gambarrr....
orgnyaa takyah ckplah..hehe

NeenaAnuar said...

Mama Gee:
huhu.. TQ sis! :D

Iryani Noor said...

smart giler.....
sukeeee...

tiefazatie said...

wahhh..sgt cantik la sis!cun2..hee

NeenaAnuar said...

Iryani:
TQ dear! :)

NeenaAnuar said...

tiefazatie:
hihi.. Thanks dear! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails