COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 23, 2011

Gorjes Gonjeng Baring Bertilamkan 'Permaidani' Hijau @ Fitzroy Garden Melbourne!


Waktu jejalan kat dlm Fitzroy Garden.. tetiba ternampak satu kawasan yg cukupp lapang dan menghijau!!

DSC_0362 copy
sangat elok buat terapi bijik mata kat sini.. coz its really green!
Pastu kannn.. aku memang tak tahan lahh tengok tempat niee... dannn dannnnn rasa cam nak tido!!!

DSC_0368 copy
Huaaarrrrgggghhhhhhhhhh!!!!

DSC_0369 copy
di buai mimpi indah!

DSC_0370 copy
bertemankan burung yg jinak!

DSC_0371 copy
"Every leaf speaks bliss to me, fluttering from the autumn tree!"

DSC_0374 copy
eh.. tetiba ternampak langitt timbul kebiruan sedikit... teruja.. terujaa..

DSC_0383 copy
pose lah sikit! :p

DSC_0384 copy
ok sambung baring balik!

DSC_0380 copy
hmmmm.. kalau boleh takmo bangun!

DSC_0364 copy
Yeaaaaahhhh!! taman ini milik gonjengg seorang!!!

DSC_0388 copy
sorry lah... semuanyer gambar gedik gonjeng sengsorang.. en. teman nak main tembak2 camera dia jek time nie...

DSC_0389 copy
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! sukerrrrr!! Sukerrr!! baringg tanpa risau apa2.. no taik.. no busuk.. no no no and nooooooooo for everything.. the only thing that you feel is awesome! :D

DSC_0391 copy
owh! biler tiap kali nampak langit biru jerk.. mula lah cam lupa ingatan jap.. cepat2 cuba nak grab the opportunity utk snap picture time tu... kalau lah langit betol2 membiru tanpa awan putih yg menebal tuu.. confirm lagi awesome! combination biru.. hijau dan kekuningan! well.. aku rasa musim luruh memang camgitu kot.. langit memang sentiasa mendung.. very gloomy... awan putih memang menebal.. susah utk dptkan cahaya matahari pun.. kalau matahari timbul pun sekejap2 jerk.. time tu lah baru nak dpt sikit2 langit yg membiru..

DSC_0392 copy
Ok.. dah cukup2 lah tuu.... ade lagi satu tempat yg perlu di terjah... so will continue in the next entry yea! :)

12 comments:

fifianggun said...

wow!!!!sangat seronok!!

dhia fitriah said...

seronoknye!! ok, jeles tgok akak dpt g tmpt ni.. hihi!!

mekchu said...

nape tak guling guling sampai hujung sana tu.. kalo mekchu dah siap kuak kupu2 atas rumput tu.. cantik sangat..

dear, cap utk giveaway udah nyampe.. tq

AKO @ retna said...

neena,

suka la tgk!!
suka la tgk gambar-gambar u!
eheheh ...

and suka tgk u pose... sweet ;-)

NeenaAnuar said...

fifianggun:
hehe.. memang lupa diri jap! terus jadik kanak2 riang! :D

Biqque said...

lagi best if u baring sorang2, hubby u nyorok blkg pokok, tgk orang dtg tegur u ke tak hahahaha!

NeenaAnuar said...

dhia fitriah:
jgn jeless negatippp tau.. make sure kalau nak jeless yg tahap positip ok.. insyallah akak doakan satu hari nanti u can go and travel to Melbourne as well! :)

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahaa.. dah berguling sakan dahh pun.. larik pun dah! hehe..

Owh.. ok.. sorry yea.. lambat posto kan hadiah tuu..

NeenaAnuar said...

AKO @ retna:
heeeeee~~~ TQ so much darling! :)

Mak Izz said...

amboi feeling film hindustan bila sy tgk k'neena guling2 atas pdg hijau ni. hehe.. kuch2 hota hai!

Wahidah said...

laang2 dh guling2 tu kak nape tk tukar2 baju gk..:P

MiYOKO SuKi said...

best..ada nyanyi lg industan tak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails