COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 29, 2011

Di Fitzroy Garden.. Gorjes Gonjeng BerAngan-Angan Nak Jadik SuperModel.. Tapii....


Sesungguhnya dia tak layaakk pongg!! Lagi pun gonjeng tak suker nak jadik model... dia suke berangan-angann jerk... ehehehe.. so biler berangan-angan... baru lah bestt nak wat photoshot sessi gediksss santaii! :p 

DSC_0464 copy
ok are you ready guyss?? kot2 ade yg sakit mata @ termual ker nanti... cepat2 tutup entry nie yer! :p

DSC_0462 copy
kite amik mood dulu!

DSC_0463 copy
mood yg masih di pupukkk...

DSC_0452 copy
dia dah mula dahh....

DSC_0457 copy
lantak korang!

DSC_0461 copy
kalau sanggup layannn!

DSC_0467 copy
kalau tak sanggup.. takpe.. gonjeng tak marah pung!

DSC_0469 copy
kite mulakan gambar tanpa sebarang cerita.. biarlah gonjeng membisu dan berikan gambar tuk bercerita... :)

DSC_0466 copy


DSC_0470 copy


DSC_0471 copy


DSC_0473 copy


DSC_0474 copy


DSC_0475 copy


DSC_0476 copy


DSC_0478 copy


DSC_0479 copy


DSC_0481 copy


DSC_0482 copy


DSC_0483 copy


DSC_0484 copy


DSC_0485 copy


DSC_0486 copy


DSC_0492 copy


DSC_0493 copy


DSC_0494 copy


DSC_0495 copy


DSC_0496 copy


DSC_0498 copy


DSC_0499 copy


DSC_0500 copy


DSC_0504 copy


DSC_0506 copy


DSC_0509 copy


DSC_0514 copy


DSC_0516 copy


DSC_0517 copy


DSC_0518 copy


DSC_0521 copy


DSC_0520 copy
Yeay! Punyer nak bergedikss.. sampai terpeleot kaki.. tapi nampak jerk kaki tu cam terpeleott.. walhal idakk punn... aku pun heran camne kaki aku leh rupe gaya itu...
Thanks to my BayBee a.k.a en. teman for those lovely collection pictures of mine!  We both kalau boleh nak gak bergediksss lebih banyak together2.. tapi lebih bestt kalau ade org tolong snapkan sebenarnyer... kalau guna tripod nie moment & angle agak terbatas!  lagipun en. teman nowadays lebih enjoy taking pictures rather be in the pictures! isk! tu gonjeng tak berapa nak gemorr.. but so far en. teman tak penah lagi laahh menolak biler nak bergambar bersama... tu yg makin sayammm sangatt ngan dia tuu... :p
 

13 comments:

InaAchik said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
nanges kak tyra bank! hahahaa

-oP_ida- said...

AYOYOYOyoooo.......glurppp sume chantikkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

POSE TERBAIk....muka kaknin memang makan gambaq...eheheheh

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

cantiknya...

Shu Shinju said...

seperti biasa...gambar semua adalah super duper gorjes...:)

Hanis Azla said...

cunnnnn sgt..

Mimy Hamid said...

untungnya husben jurukamera...lagipun latarbelakang cantik la beb nampak real

NeenaAnuar said...

InaAchik:
ahahahaa... bagus2 kalau dia nangess beb! bukan senangg wooo nak wat dia nangess! ngagagagaga... :p

NeenaAnuar said...

oP_ida:
eheheh.. TQ so much dear! makan gambar takpe.. jgn makang org ek! :p

NeenaAnuar said...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ:
tQ dear! :)

NeenaAnuar said...

Shu:
TQ my dear! :)

NeenaAnuar said...

Hanis:
TQ sweetie! :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
memang semua tu natural beb... ehehe.. thanks yea! ;)

PaNg5_BaDoL said...

Love all the photo taken by your hubby.. nice portraiture and pose..
Bile la agaknye nak kesana amek gambar wife kita plak.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails