COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 27, 2011

This Is What I Wanna Do & See @ Fitzroy Garden... Chillin' & Lying On The Oak Leaves "Carpet"!


Ok.. kalau sebelum nie aku dah merasa baring dia atas 'carpet' yg menghijau... skg aku akan berbaring atas 'carpet' yg berwarna cukelat plak! Kalau sebelum nie yg berwarna hijau itu adelah rumput... dan skg nie yg berwarna cukelat ini adelah....

DSC_0401 copy
the Oak Leaves!

DSC_0451 copy
Kat dlm Fitzroy Garden.. ade satu kawasan yg terpacaknyer pokok2 oak!  Tinggi bukan main pokok oaks nie.. tapi time aku dtg nie banyak giler daun dah luruh... so nampak cam dah botakk dahh pokok2 nie...

DSC_0394 copy
Cantik jerk tersusun rapi pokok2 oaks nie.. cam ade lorongg in between... dan pasal pokok dan lokasi nie jugak lah yg sebenar-benarnyer membuatkan aku nak sangat bercuti di Melbourne and it is a must visit place to Fitzroy Garden lepas tengok si Mawi & Ikin dok bercandaa kat kawasan nie sambil ber-picnic and bergurauu sendaa bersama.... sumpah aku jatoh cintaa giler ngan lokasi  nie!

DSC_0395 copy
memang geramm tengok dedaun oak yg gugurr ke bumii... banyak giler... penuhhh kat atas rumput tuu.. so tu yg membuatkan gonjeng lupa daratan sekejap... nak gakk baring gulik gulikk atas dedaun oaks tuuuu.. :p

DSC_0399 copy
sebenarnyer takde lah rasa apa punn.. bukan lah sesedap tido di atas tilam yg empukkk.. tapi feelinggggggg tu yg wat bebezaa...

DSC_0404 copy
Gorjes gonjeng memang banyak bermain ngan feelings.. so sapa tak rasa tak tahu.. tapi kalau dah rasa still nak kata tak de rasa apa2 punnn takpeeee sbb yg pentingg I LoOOOiiiKKkeeeeee it soooo muchhhhhhhhhhhh babeehhh!!!! :p

DSC_0409 copy
Autumn OH Autummnn!!

DSC_0408 copy
this is overdose! :p

DSC_0445 copy
Ooopppppsssss!!! :p

4 comments:

Shu Shinju said...

waaaaaaa...best sgt tgk !!!!

Just Call Me Bitt said...

feel tu penting bebehh...hehehe sokakkk pasal tak bawa balik daun tu post bak mai sini..

Wahidah said...

pergh mcm shooting drama je mode die tau..sgt cantekkkkkkkkkkk

Ann Ishak said...

kg aku pung ada jugak bumi ditutupi daun macam ni babe...tapi daun pokok getah ajo lalalalala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails