COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 9, 2010

GiveAway @ http://neenaanuar.blogspot.com... Kembali Lagi Bersempena Our 5 Years Wedding Anniversary!


Wah dah lama rasanyer tak buat giveaway kat my blog kan!  hehehe... last rasanyer waktu b'day aku bulan 4 hari tuu... waktu tu aku suruh korang teka apakah present yg en. teman belikan utk aku kan?  hehehe..

Ok... now small token giveaway dah kembali at my blog! sorry lah... aku punyer style giveaway nie memang tak punya tempoh masa yg lama.. so far ianyer berkonsepkan sapa cepat dia dapat dengan syarat berjaya menjawab @ meneka dengan betol!

Biasanyer simple2 jerk aku punyer soalan giveaway niee.. still mengekalkan concept membuat tekaan... so this time aku nak korang teka.........

DSC_3294 copy
beg-beg dibawah ini kepuyaaan siapa?

Kalau korang perasan waktu kami berjimba di Kuantan.... ade 3 org wanita ayu lagi gorgeous yg menyandang beg yg cun nie kann?? hah! so sila teka dengan cepat yer...  cara menjawab hendaklah begini.... 

Sila nyatakan beg yg dari KIRI gambar (mempunyai reben yg paling panjang hingga cecah lantai) tu milik siapa?  beg yg tengah tu milik siapa dan beg yg berada disebelah KANAN gambar (mempunyai reben yg pendek) tu milik siapa?  

Pemilihan pemenang berdasarkan.... 5 orang PERTAMA yg berjaya meneka dengan TEPAT sahaja yg akan menerima small token giveaway from NeenaAnuar!

Sooo apa lagi.. cepat2 teka... dan syarat yg paling utama adelah SEORANG boleh jawab SEKALI sahaja!  so sebelum teka... baik pikir betol2 yerr before drop your answer at my comment box! hehehe...  

GOOD LUCK GUYSSsss! :D

23 comments:

lady XOXO said...

BISMILLAH.. wina try na..

dari kiri : sis neena, Zaa & Awien

makdara TERdiva said...

yg cecah lantai tu (kiri) tuan belog punya (neena),
yg pendek tu awien

yg tengah2 tu zaa punya..

hoyeh..hoyeh!

-NiD's- said...

to kakneena

PERTAMA : BEG Yg REBEN PANJANG CECAH LANTAI TUH isteri Abg.Nuar ala Wife dia yG aLWays kElihatan Comei Lagi cUn tuh YG pUnYE

kEDUA : yG SEDIkIT LABUH tUH ISTERI KEPADA EN.LEE yg punya....MUMMY gOjers...

Ketiga : YG Pendek Tuh pLak ISteri Kepada En.Rudy yg PuNya..KakaWeen Yg comei tuh

Yaniez said...

Ok nak cuba...
beg yg dari KIRI gambar (mempunyai reben yg paling panjang hingga cecah lantai) tu milik KAK NEENA, beg yg tengah tu milik KAK ZA dan beg yg berada disebelah KANAN gambar (mempunyai reben yg pendek) tu milik KAK AWIEN.. tul tak.. huhu

p/s: puas menelek satu2 gambar.. hihi.. :D

MiYOKO TACHIBANA said...

nk jawab... :)

yg plg kiri(plg pnjg)- sis neena
yg tgh - milik zaa
yg plg kanan -pendek -milik awien...

arap2laaa betuii

mekchu said...

dari kiri ke kanan adalah kepunyaan

kiri : neena (toh puan tanah yg sgt stylo & sweet)
tengah : zaa (ibu gojes beranak 2 itu)
kanan : awien (cool as ice)

pandai2 pulak tambah2 ayat kasik bodek.. hahahaha

Shu Shinju said...

Nak teka..hihihi...

dari kiri erk...

Awien, NeenaAnuar & Za..

Gud Luck for me...:)

deatH_luVer said...

hye neena..

mao mencube neh!!..

:)

dari kiri tuuu milik Zaa...
tengah-tengah tuu milik Neena sendiriii...
reben pendek tuuu milik Awien!!..

:)

Shu Shinju said...

tu beg AVON kan... cantik la.. terbekenan plak...hihi..

ummu mukhlis said...

cuba meneka :-)
dari kiri, riben yg panjang :
neena, za, awien....
im ur silent reader - ummumukhlis

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak teka..nak teka....beg yang reben paling panjang cecah ke lantai kiri tue it's your...neenanuar....tengah tue..za...dan yang reben pendek tue..goes to awien....

zura said...

yang kiri nye : neena punye
tgh nye : zaa punye
kanan nye : awien punye..

betul tak?hihihihi

NurSolehah said...

Nak tekkkaaaaa.......

Kiri/ Reben plg pjg : K. Neena
Tengah : Zaa
Kanan/plg Pendek : Awien

Hehehe... :)
Arap2 betol...

Iza Iryani said...

dari KIRI (reben plg pjg) - Neena,
tengah - Zaa, kanan (reben yg pendek) - Awien

Mimy Hamid said...

aku nak teka..

NEENA, ZA, AWIEN

(kiri, tengah, kanan)...
mngikut gambar


fuhh hrap menang beg ni jugek la...heheh

stardust. said...

hye kak neena!
happy 5th anniversary moga makin bahagia and loving ngan encik teman!
saya nk cuba nasib ni

dari kiri : kak neena punya-zaa punya-aween pny!

muahh!~~

have a blast annviversary

or do stop by my boutiqe mane la taw nk beli baju anniversary
hehehe

www.lusciousmontser.blogspot.com
www.pickletwinkle.blogspot.com

timuncina_merah@yahoo.com

nur aziemah

MahaSayang said...

nak try la contest ni...

beg dari kiri...yg reben pjg tu...NEENA punyee

beg yg tengah tu...ZAA punya

dan beg yg kanan tu...yg reben pendek tu...AWIEN punyee...

mama c'fa said...

salam sis neena.. meh saye nk cube2 teke.. jawapannye : yg kiri reben panjang panjang sis neena punye,yang tengah mummy zaa punye, yang kanan reben pendek tu awien punye...betul x? hihihihi

Softtouch [Hanim] said...

dari kiri neena,zaa n awien....

ok ke teka mcm nie..

hanabanana said...

from left: neena, zaa, awien.

betul tak? hehe

Eiza Jarja said...

hi sis.... nk try teka boleh? im ur reader... tp xde blog hehe
my answer:
riben cecah lantai tu sis neena
riben tengah tu za
riben paling pendek awien..

btol x?

rATu kEBaYA said...

1st neena (reben panjang)

2nd Za (beg tengah)

3rd awien (beg paling kanan)

harap2 betullah ye.. hehehe

NeenaAnuar said...

HOHOHOHO... TQ SOOO MUCHH GUYSSS FOR YOUR PARTICIPANT! MEMANG KORANG ROCKKK LAHH! HEHEHE.. PANDAI KORANG CARIK JAWAPAN KANN...

APA PUN KITE TUNGGU SAMA ADE PUAN SRI PENGANJUR NAK SEDIAKAN HADIAH BONOSSS ATAU TIDAK..

AS FOR TOP 5.. CONGRATSSS TO ALL OF YOU!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails