COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 10, 2010

Asalnya Kami Nie Strangers!



Hohoho... suke toi ngan perkataan strangers nie... nak wat camner... memang ditakdirkan aku berkasihan ngan strangersss... huhuhu....

Ok.. semalam ade yg tanyer kat aku.... cuba citer sikit camner aku kenal ngan Zaa & Awien nie?  Adekah mereka nie kawan sekolah aku kaa?? kawan se-University kaa? ataupun rakan sekeerja kaa?? Owhh tidak sama sekaliii......

DSC_3061 copy
asalnyer kami bertiga nie strangers jerk! hehehe...
Setahun empat bulan yg lalu.. di bora ombak... aku diperkenalkan dengan mereka berdua nie.. asalnyer diaorg adelah kawan kepada seorang rakan blogger aku... and kami bertemu sewaktu majlis harijadi kawan blogger aku tu lahh.... dan bermula dari situ lah kami start bertukar-tukar no phone.. keep in touch with each other.. and sampai lah ke hari ini... Alhamdulillahhh... cam citer cinta lah pulak rasanyer... :p

DSC_3130 copy
Suratan atau kebetulan.. bukan kami yg gugirls nie jerk yg sekepala... suami2 kami pun sekepala gakk!
Tak sangka gak all our beloved husband leh berting-tong bersama... semua satu kepala... eerrmmm.. maybe itu adelah salah satu faktor that all of us can get close together.. lagipun minat diaorg semua sama... i.e. dlm dunia photo & videography!  So memang dah padan sangatt biler si wifey semuanyer dok giler bergedikss depan camera.. and all the hubbiess dok meroyan ngan camera memasing! hehehe...  then lagi satu we olllzz semua stay kat Ampang.. memang dekat.. apa2 memang mudah to meet up each other!  actually aku rapat gak ngan kawan blogger yg memperkenalkan diaorg nie pada aku.. cumanyer faktor rumah dia yg jauh dari kami2 semua.. tu yg agak susah tuk kami semua berjimba bersama-sama... but yet kalau ade apa2 aktiviti.. kami tak penah left her out.. mestii kiteorg akan calling2 dia to let her know.. if she can joint us.. then she will joint! :)

So itulah sejarah perkenalan kami semua... aku rasa aku memang ade chemistry with strangers lah kot! hahaha.... bukan apa... sapa yg dah lama follow or dah khatam my blog mesti tahu camner aku kenal ngan en. teman kannn???  hah!  en. teman pun adelah stranger.. in fact kategori stranger tu lebih lagi biler tiada siapa pun yg memperkenalkan kami berdua.... nak tau citer yg lebih detail camner aku ngan en. teman can meet each other.. sila lah ke ENTRY NIE yer! :D

9 comments:

lady XOXO said...

bagus ar tu sis... good friend.. lepa jujur berkawan ngan sis.. n sis jujur dengan lepa... so FRIEND FOREVER ok... XOXO

Aini said...

memang sah sis ni mulut kepoh..haha gurau jek.. Peramah la mksud sy.. tu senang di buat kawan tu..

sWeEtdARLiNG said...

mmg jarang dapat jumpa both side boleh ngam all together... bagus ler, & sangat bertuah laa 3 couples nii...

www.sw33tdarling.com

mrs.ecam said...

klu dh dpt yg skpala mmg cpt ngam....aku ni ssh tol nk carik kwn yg skpala ngan aku....huhuhuhuhu

Mimy Hamid said...

yeahh korang mmg sekepala.........sangattt tengok laki laki korang la...erkkk ngan aku terjoin ngan korang jugakk...korang semua mmg best...hepi kenal korang...thumbs up (trademark awien)..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

btoi tue..kadang2 asal dari strangers pun leh jadi paling rapat..yang paling rapat pun leh jadi cam strangers...kan...

Hanis Azla said...

cantik beg u all..

♥ Juliana Violet ♥ said...

Sangat best okay...
Vee pun teringin macam nie tau... =))

Shu Shinju said...

tengok... dari teman blogger leh jadi teman rapat... mmg x rugi berbloggin kan..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails