COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 9, 2010

Dan Beg-Beg Itu Adalah Kepunyaaaannnnnnnnnnnn... Jeng.. Jeng.. Jengg.....


Amboi2... pandai korang semua yerr... dok belek2 gambar aku in the previous entry in order get the correct answer.. memang korang bijak!  hehehee...

OK dengan ini tempoh meneka dah tamat... aku terpaksa tutup awal sebab ramai benor yg dah dpt teka ngan betoi.... hahahahaha... silap tuan penganjur sendiri yg dah TERpublish gambar tuan punyer beg in earlier entries!  padan muke sebab sendiri terkantoi!  sungguh aku tak perasann... :p

DSC_3061 copy
Iyaaa.... Inilah pemilik beg2 tersebut!!!

Seriously waktu kiteorg amik gambar nie... kedudukan kami memang bersusun begitu...  then biler aku amik gambar beg sesaja kat pantai teluk cempedak cam yg kat GiveAway entry tuu... actually tak plan dan tak tahu pun yg beg2 tu disusun dengan kedudukan yg 100% sama cam gambar kat atas nie... memang suratan & kebetulan sungguhh.. kedudukan kami berposing dengan beg.. dan kedudukkan beg sahaja time tu adelah dlm posisi yang sama... hehehe...

So to all of you guyss yg dah teka ngan betol... CONGRATSSssss!!!  Takpe2... puan penganjur yg gorgeous murah hati.... so jgn risau.. 5 pemenang utama yg dah berjaya meneka dengan betoi tuu tetap menerima token dari aku... while the rest... sapa yg dah berjaya jawab ngan betol juga... tengok lah pada kemurahan hati si NeenaAnuar niee... kot hati depa tetibaa berbunga-bunga sempena anniversary niee.. maka dpt lah korang2 semua token jugak dari kami... in case kami tak berapa nak ade bunga dalam hati.. aku mintak maaappp lah awal2..hahaha.. tu lah sapa suruh teka lambat! ngagagagaga...  :p

Pada mereka2 yg after top 5 tu.. pandai2 lah korang bodek si NeenaAnuar tu yerrrr..... hahahahaa... :D

Token aku lom decide dan pikir nak bagi apa lagi kat korang yg menang... aku buat jerk contest nie dulu... hahahaa.. so sabar yekkk... nanti akan aku war2 kan kat sini in order to get details about you guyss so that aku leh postkan token tu kat korang... so bagi aku masa taww... nie mingggu anniversary nie... paham2 jerk laa.. aku ngan en. teman buzzzyyy with each other! muahahahahaaha... :p

29 comments:

azzey said...

Neena: cantik beg tu. sweet cam org nya gak! tiga2 pun sweet!

lady XOXO said...

EHEM2... ni nk pujuk ni... rasa2 sis neena.. wina dapat tak.. ahahahha.. SAYA TEKA toi tu sis.. tapi tak tau ar top 5 ker top down.. so wink2.. nanak hadiah leh.. ahahha.. BDAY Saya nk dekat dah nie. (ok tipo) ahahhaha... wahhhhhhh dapat aper erk.. nanankkkkkkk jugak...

Softtouch [Hanim] said...

yeay sy punya betul tp xtaulah menang ke tak...apa2pun..hepy anniv neena..semoga bahgia hingga akhir hayat...

Iza Iryani said...

weee...
sy teka btl...
nak token gak if after top 5...
=)

Shu Shinju said...

hahahaha...saya KALAH..:p

hanabanana said...

nk token jugak. kite tak top 5 pon. wuwuwuw :(

Iena said...

aku terlepas contest ni... kalo x dpt la token... hehheee

mekchu said...

mekchu pada kedudukan ke-6.. mencik!! mencik!!. nak beg kaler fenk jugak...

rATu kEBaYA said...

betul rupanya tekaan ku.. tapi dah berbelas org menekanya..

mcm mana nak bodek ni.. meh datang minum teh dirumah ku...

Queen said...

eh..ada GA..ala..terlepas pulak..heee

Mimy Hamid said...

ala tekaan dah betull..aku senarai 15 la...tak dapekk...hehehe..tahniah 5 teratas

Eiza Jarja said...

yeay betulll im 2nd.... anyway sis happy anniversary.. really love ur blog!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

neena u kena kasi semua orang yang teka tue la..hahahah sebab semua btoi rasanya... :P wink2

MiYOKO TACHIBANA said...

weeeeee...saya cam menang jee...hahahaha...(perasan)

tp,seriusly, beg tu mmg cntik...tuan empunya begpun mmg HOT2 belaka....cntikk2 gituu..

NeenaAnuar said...

azzey:
huhuhu.. Thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe... yes dear! you're the first one yg teka ngan betoi... congrats yerr! ;)

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hehe.. TQ dear! thanks jugak sebab sudi wat tekaan ngan tepat.. insyallah kaalu ade rezeki you.. ade lah token from me yeah! ;)

NeenaAnuar said...

Iza Iryani:
hehehe... congrats dear.. thanks for joining it! ;)

NeenaAnuar said...

Shu:
hihihi.. takpe.. shu dah wat tekaan ngan jujurrr! thanks coz sudi joint my GA keh.. next time leh cuba lagi! ;D

NeenaAnuar said...

hanabanana:
hihihi... thanks for joining it! insyallahh.. ade rezeki u ade lah nanti tuu! :)

NeenaAnuar said...

Iena:
hihihi.. takpe beb... cuba next time keh! ;)

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahahahaa... sabauuuu mekchu.. insyallah ade rezeki mekchu nanti.. ade lah token tuu.. tapi bukan beg tauu!! :D

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
hahahhahaa... kopi kapall apiii satuuu kak! :p

thanks sis for joining my GA! kite tunggu sama ade token bonoss atau tidak yer!! :D

NeenaAnuar said...

Queen:
hehehee... siann.. takpe.. next GA cepat2 joint kehh! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehe.. TQ beb sebab joint my GA.. takpe.. mana tau tetiba aku bermurah hati nak sediakan token bonuss.. so tungguuu.. :D

NeenaAnuar said...

Eiza Jarja:
THanks dear! thanks coz sudi joint my GA keh! keep on reading my blog! muaahhss!!!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
muahahahahaha.. hamboi2 bonda amani niee. tak hagak2 tauuU! :p

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hehehe.. Thanks dear! don't worry.. you're in the top 5! :)

Just Call Me Bitt said...

uwaaa terlepas...padan muka haku sape suh tak buka blog...agegegee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails