COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 8, 2010

ZaaLee.. AwienRudy... They Are Meant For Each Other!


Kedua-dua pasangan suami isteri nie adalah pasangan yg ideal! 

IMG_8784 copy
Zaa, a mother of 2 kids yang sangatt kuat semangat org nyer!!

IMG_8621 copy
Lee pulak sangat kuat bekerja demi menaikkan nama CST Production and at the same time tak lupa pada keluarganyer!  

IMG_9001 copy
Awien seorang yg cool & steady!  No matter what comes around her.. she manage to take it coolly!

IMG_8831 copy
Rudy seorang yg sangat jovial, fun-loving & caring orang nyer!
I'm blessed to have such friends around me!  they all are really caring... fun and happy to be with!  To all of you my dear friends... I you guyss!!! semoga ikatan persahabatan ini akan kekal terjalin selama-lamanyer... muaaaahhhhsssss!!!

Actually gambar2 diaorg banyak lagi niee.. tapi takot lak nak letak bebanyak... kot2 lah diaorg malu-malu gituu kannn... lain lah tuan tanah nie hah... dah sememangnyer ON jerk kalau part gedik2 nie! hehehe...  Ok.. lepas nie... gambar pasangan tuan tanah kedaungg pulak yerr! :D


12 comments:

-NiD's- said...

insyA'ALLAH moga ALLAH rahmati UKHWAH akak dengan mereka-mereka yg dh mcm sedara akak.......
PASANGAN nie memang da BOOm.....lom masuk g pasangan NEENaANUAR..hatuh jgn cakaplaa..memang lagik da BOOOOOM......=)

BTW....betuah akak punya sahabt-sahabt seperti mereka.....COOL KAPEL

Shu Shinju said...

wahhh...suke tgk diorang.... sporting kan !!!!

NeenaAnuar said...

NiD:
TQ so much dear! mudah mudahan kami diberkati... aminn... ;)

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. THanks darling! :D

cikbedahlaser said...

aritu masa kat SACC lalu lah dua brader ni... rasa mcm kenal n mcm pernah jmp...dh redi2 nk g tegur... sekali baru teringt... ehhh mana pernah jmp... selalu tgk kat blog kak neena la... hehehehehe

smoga jalinan ikatan persahabatan itu tak rengang n terputus...

Eri-chan said...

u guys mmg cool..
kepala otak memasing mmg best jek..haha..
syok kenal dgn korg..
especially bab makan2 hahaha...
dan of cozla amik pic yg cantik2

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan ada kawan cam nie...

Iena said...

I LOVE ALL PICTURES...
nanti nak tiru pose2 mereka kecuali gambar lee angkat zaa sebab sumpah patah pinggang achik ngangkat aku... hahaaaa

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
hahahahaa... ye lah tuu.. awat tak tegur depa? pasti diaorg vangggaaa! hehehehe... btw, thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hehehehe... hoyehhH!!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
bestt coz semuanye kaki giler2.. :D

NeenaAnuar said...

Iena:
tiru beb.... jgn tak tiru.. alaa.. suruh achik wat practice angkat berat... for sure dia leh angkut ko punyer! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails