COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 8, 2010

Ber-Riadah di Teluk Cempedak!


Nie kali ke-dua aku ke teluk cempedak.. first time ngan my dad & en. teman around last year.. and this time ngan kengkawan pulak!

IMG_8617 copy
Cuaca yg sangatt mendung... beranginn kuat.. macam nak hujan.. tapi alhamdulilahh... tak hujan.. kalau tak.. harus tak leh nak berjimba kat sana....

DSC_3163 copy
Kami semua dah kebulur... sampai2 jerk kat TC terus carik tempat makan... dah tuu melompat2 sakan kat pool.. harus lah perot dah bergelodak..  haus tak yah ckp lah!  percaya atau tidak aku belasah 4 biji air kelapa kat sini! huhuhu.. but seriously weiii... air kelapa kat sini sangatttttttttttt sedapppppppp okkkkk!!  pasal tu lah harganyer pun boleh tahan mahal!  sebijik RM4.50 tau!  tapi aku tak kisah.. janji sedap... tak perlu air gula lagi dah.. sebab air dia dah cukup manis!  air kelapa mawarrr memang terbaekkk lah.. isi dia pun bestt.. lembutt jerk!  nie yg teringat nak pegi sana sebab air kelapa nie! huhuhu...

DSC_3179 copy
Ok.. biler 'enjin' dah berisi... baru leh jalan2... alamak.. sian Zaa kat belakang tu terselindung disebalik tangan ku! hehehe...

DSC_3183 copy
Pit stop pertama sebelum meneruskan perjalan ke seberang pantai disebelah sana!

DSC_3189 copy
menikmati angin bayu laut sebentar!

DSC_3192 copy
Sib baik lah cuaca tak panas...  kalau panas... tak dpt lah nak bersantai camgini....

IMG_8771 copy
Wahhh.. bukan main suke Darwisy kene lambung ngan mummy dia!

IMG_9040 copy
The gorgeous mummy & unties! :p

IMG_9030 copy
Hahaha.. luv this candid shot! actually waktu nie we ollzz tengah get ready nak snap gambo lompat beramai-ramai... so we ollzz nie tengah dok get ready and amik tempat memasing.. tapi tak sangka lak cam menarik lak moment memasing.. Darwisy nampak hidung & mata jerk.. mummy Zaa cool jerk duduk camgitu.. me tak ready langsung.. nampak cam marah jerk and awien.. wahhh tu diaaa.. pose mautt tuu! bukan senang nak tengok awien pose camgini tauu.. limited edition gituu! hehehee....

IMG_9037 copy
Setelah beberapa kali percubaan membuat aksi lompatan secara beramai-ramai... akhirnyer ini lah satu2nyer shot yg menjadik!  sampai naik semputt kami semua nak buat aksi nie.. sebab banyak kali snap.. asyik ade jerk yg lompat dan ade yg tak lompat! hahaha.. but this moment really fun lah!

Seriously pantai teluk cempedak nie lawaa... especially batu2 yg terbentuk sangat cantik di persisiran pantai.. cuma sayang nyer... air laut disitu dah tercemar!  ade laluan air longkang dan licik yg mengalir masuk ke dalam laut... bau busuk tak yah ckp lah kat that area!  kalau aku memang dah tak lalau nak mandi dah... well.. itulah malaysia!  ade yg cantik.. yg molek tak reti nak pelihara... memusnahkan lagi ade.. tapi lepas tu dok sibuk nak suruh semua org utk cuti-cuti malaysia!  Hanggok laaa!!! *mode sentap*

Takpe.. walaupun air laut tu kotor... aksi berphotogediksss tetap rancak dijalankan.. kami meng-utilize-kan kawasan2 yg lebih cantik disekitar kawasan tersebut... so nantikan yeah! ;)

18 comments:

Mimy Hamid said...

lawa nya pic korang teluk chempedak....marvelous la...aku pasan beg korang sama...lawaaaaaaa

-NiD's- said...

besh pic akak dalam nie dh cam satu famiLi..........beg chantik.....green kaLEr....hihihihi..

Shu Shinju said...

lawanya...aritu pi malam..so xdpt nak tgk kecantikan pantai telok cempedak...huhu..

suka pic yg last tu.. darwisy gelak sakan..

Ogy said...

wahh br tau telok cepmpedak ni pantainya lawoooo...hik3

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehe.. thanks beb.. beg kami memang kembor 3.. :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehe.. TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

Shu:
darwisy memang... dia paling suke kalau kene lambung camgitu.. confirm gelak tak henggatt! hehehe...

NeenaAnuar said...

Ogy:
hehehee..... :D

cikbedahlaser said...

darwisy nye lompatan paling cantik...heheheheheheh

mekchu said...

si darwisy tu mmg nmpk macam kena campak betul-betul.. hahaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gambar za dengan darwisy tue sangat cantik n cool...

Awien Ghazi said...

haaaaa.... setiap kali baca entry ni syik gelak jer.... rudy siap cakap 'aaa, kat depan pc u gelak, depan i tak gelak pon..:D'... 2thumbs up!

Liea said...

bestnya... nak ikut!!!! cantik sangat!

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
memang pun! hehehe...

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahaha.. daddy dia memang suke wat dia camgitu! sian budak tuu! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe.. kite pun suke ngan gambar tu! nampak ceria kan! :D

NeenaAnuar said...

Awien:
hahahahahahaa... sweet! :D

NeenaAnuar said...

Liea:
jom2.. next time keh! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails