COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, November 14, 2010

Now @ Hard Rock Hotel Penang!



Aku sekarang nie sedang berehat & dalam proses menenangkan minda... now aku berada di Hard Rock Hotel Penang bersama en. teman... semalam aku dah sampai sini...  will be here till this coming Tuesday!  Aku tahu ramai gak my blog readers & kawan2 kat FB yg berasal dari penang pulau mutiara nie... in case lah ade antara korang yg nak jumpa aku... hari nie jer lepas kol 5 petang... insyallah aku free... anything just PM (private massage) me at FB ok or drop your comment here ok!  

Why aku bagi tahu jugak kat korang coz aku tak nak nanti ade yg kata tak tahu pun aku ade kat sini... naper tak bagi tahu.. boleh lah jumpa and so onnn... so that's why aku inform gak.. but incase kite tak berpeluang tuk berjumpaan.. don't worry guyss... insyallah I'll be back here again next time and boleh kite jumpa kalau ade rezeki... 

11 comments:

Aini said...

rest, tenangkan fikiran kat situ ye sis... take care =)

Shu Shinju said...

happy holiday my dear...:)

Deqna said...

hah baguslah tu rehat2 dan tenangkan fikiran di sana... kim salam ngan blogger penang yer...

NurSolehah said...

wah... rehat secukupnya k...

P/s : jom support sy n ada cbutan jg..

http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/2010/11/support-saya-and-anda-berpeluang.html

Zaharah said...

hai..
suka tengok gambar2 dalam ni..
nice..

Liea said...

babe... parang? (walaupun tak tahu cerita penuh kan?!!) take a good rest dear!

cik selamah kundang said...

cool.jom terjah mkn2 penang

ieda said...

salam...just got to know abt this today..kuatkan semangat.sentiasalah mohon perlindungan dgn Allah & yakin dgnNya.insyaAllah u'll get ur life back very soon.

Princess Kekuri said...

sis, sila enjoy ur holiday ok, dtg lagi sekali insyallah kita jumpa na..this time sila spent ur time dgn ur husband:P..

mizzura said...

bestnyer kan dapat tenangkan minda...anyway...Salam Aidiladha...!

NeenaAnuar said...

THANKS ALL! I DO ENJOY MY HOLIDAY THERE! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails