COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 29, 2010

Siaran Tergendala!


Salam my beloved readers...

Errmmm... terlalu banyak cerita yg hendak di kongsikan disini.... bermula dengan kejadian rompakkan bersenjata pada 10 Nov lalu.. then my trip to Penang.. citer hari raya haji... then my 5th Wedding Anniversary.. and then en. teman pulak admitted to hospital....

Huh.. now really blank.. tak tahu nak start citer yg mana satu dulu... nak start bloggin pun rasa cam suam2 kuku jek.. maybe mood bloggin tu belum datang merasuk lagi kott.. tapi rasanyer kene paksa diri gak nie.. if not makin terbengkalai lah jawabnyer... 

Ok.. now citer apa yg patot aku citer dulu skg nie?  huuurrrrrmmmmmm.......... oh my dear brain.. please generate it fasterr!!!

14 comments:

Shu Shinju said...

yeaaah !!! I'm Yourss is back !!!!

Jiejah @ Iza said...

neena ,citer pasal rompakan dulu ..x sabar nak baca. belum baca dah seram ni huhuhu

Deqna said...

mana2 dulu pun takpe.. janji ado..

SURIA AMANDA said...

akak..citer jer yang mana2 dulu..rindu nak baca nih..

Atiqah Adnan said...

take ur time darling..
hee~ we'll waiting...

Dee said...

citer psl rompakan dulu..ikut je chronology..senang..

Iena said...

mana2 jer... semua aku layan...
tp jauh sudut hati, cerita ceriti penang trip plssssssssss... :)

AIN NAZRI said...

suka suka ada update dari puan neena.. slow2.. amek citer rompakan dulu pon ok gak.. sbb sgt suprise cerita tuh

mummysyafie said...

pasal rompakan dulu..akak tak taw la crita nya. harap semuanya kembali kepada sedia kala..

Aini said...

ye ye pasal rompakan tu dulu sis..

ellyna riduwan said...

kes rompakan n en. teman hen baru penang.. :))

xi da ya said...

cite kes rompakan dulu!
huhu..
nak tau ape kisahnye,
mungkin akan jadi teladan pada kitorg sume ni..

joijoi80 said...

berat bahumemandang , berat lg bahu memikulkan... sian u neena. moga cepat sembuh dr trauma. manusia skrg mmg teruk..mencari harta ngan mudah aja.. apapun balasan allah di dunia punsemakin cepat . jgn la risau. manusia cam tu bukan blh hidup senang pun.

NeenaAnuar said...

TQ ALL FOR YOUR RESPONSE! I'LL UPDATE SEMUA CITER2 YG TERTUNGGAK YER.. SO KEEP ON READING KEH! *HUGS*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails