COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 3, 2010

Black Stone Beach @ Pantai Batu Hitam!


Black Stone Beach.. itulah nama yg diberi!  kalau sesuatu nama tu diberi..mesti ade sebab musababnyer kannn...

DSC_2054 copy
Inilah pantai batu hitam! memang betoi laa.. batu2 kat situ semuanyer hitam2 belaka!

DSC_2055 copy
3 mak dara terdiva yg sedang kelaparan (opss sorry sis mak dara terdiva.. pinjam nama sat! :p)

DSC_2056 copy
Airisy yg layannn lentok abiss time nie... org semua dok balun makan cam nak rakk... dia cool jerk tido dengan angin yg bukan sepoi-sepoi bahasa lagi dah.. tapi angin yg menderu-deruu... kalau aku pun bentang tilam kat situ confirm lentok gak cam Airisy!

DSC_2058 copy
Tarikkan utama yg membawa kami ke pantai batu hitam nie adelah sebab nak makan sotong celup tepung!!!
Seriously sotong tu freshhh gilerrr!!! sangattt sodapp weiii...  isi dia putih... kedai yg masak tu pun pandai.. sebab sotong tu tak kerass.. sos dia pun bestt.. tak manis sangat... memang best lah tempat nie.. next time leh singgah lagi.. aku pun first time ke sini... Sotong tu berharga RM18 kalau tak salah.. besarrr gilerrrr... puas gak lah kiteorg 6 org balun sotong tuu... huhuhu...

Tapi since masing2 kelaparan... masing2 gak amik nasik berlauk... aku mula2 cam takmo makan nasik... tapi biler tengok Za amik kari ayam ngan nasik putih.. teruss teringin... before order rasa dulu Za punyer... memang sedapp lerrr kari ayam kat situ!  dia style kari melayu laaa... memang yummmyy!!

DSC_2065 copy
Comel kan suami-suami kami nie! hehehe...

DSC_2061 copy
Air wajib sepanjang berada di sana.. Air Kelapa Muda!  Pasal tu kami semua sentiasa muda remaja... ngagagaga...  Owh.. nampak white splash kat dada kami tu?  hah! tu namanyer hati kami sentiasa suci bersih! hahaha.. tetibaaaaa.. :p

IMG_6171 copy
Muke masing2 yg dah kekenyangan... *pic taken by Lee*

IMG_6161 copy
Suke tengok gambar ni.. terserlah kejelitaan Zaa.... *pic taken by Lee*

DSC_2071 copy
Lepas makan.. we ollzz jalan2 sambil amik2 angin sat kat pantai batu hitam niee...

DSC_2066 copy
Memang hitam betol pantai nie.... sambil2 tu dok posing nak tunjuk baju baru beli yg tertulis.. 'I LoVE FaShIoN'! Ngeeeee... :p

IMG_6326 copy
Suke gambar nie jugak! sangatt moment! *pic taken by Lee*
Basically kat sana tak de apa yg menarik sangat pun nak di lawati... banyak pantai2 jerk laa... most of the time we ollzz spent time kat dlm apartment.. playing gamess.. layan internet... layan TV.. chit chatting.... dan jugak mandi manda di swimming pool... hurrmm.. aku dah dok teringat sotong celup tepung nie... nak wat guanaa (macam mana) nie?

24 comments:

lady XOXO said...

sotong celup tepung.. owhhhhhh cedap sungguh.. uhuuuuu... sis neena.. gambo last sekali mmg mmg cantek ar.. ehehhee... ala2 romantik.. keep that pic sis.. buh dalam album serius cantek

-NiD's- said...

serius pic las memang chantik..suka jugak....
ha'ahlaa kakneena..KAKZA menten cun..walupn dh anak dua....apakah rahsianyaa yew.....

Aini said...

sotong celup tepung tu paling comel sebenrnye.. huhu =)

makdara TERdiva said...

terharu okeh! tak pegi pun nama tetap ade..haha!

nice shot & view.. :)

Deqna said...

nice photos.. cam photo dulu2.. ater yg tukang amik gmabr dah memang pun masing2 photographer kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cun la...pica za tue memang sangat cantik....
wah apakah dada sang isteri masing2 bersinar2 nie...hahahahah larikkkkkssss
eh baru perasan..mana darwisy xda pun dalam pica?? kena tinggal ke?

Iena said...

i love last pikces so much!

Dee said...

nice view, good food, good company..itu je yg pentingkan?

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehee.. thanks dear! memang nak simpan and will keep it safely with me! :)

NeenaAnuar said...

NiD:
TQ dear! hehee.. tu lah.. akak pun tak tahu apa rahsia dia... nanti nak kene pie interview dia nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

Aini:
of course! muahahahaha....

NeenaAnuar said...

makdara TERdiva:
hahahaa... THanks sis! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehe... THanks beb! ;)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
darwisy pun tido.. tapi tido dlm kereta... abg dia demand sikit.. nak tido dlm aircond daaa... hahahah...

NeenaAnuar said...

Iena:
thanks babeh! ;)

NeenaAnuar said...

Dee:
yup! exactly sis! it makes the whole thing complete as a good package! :D

nasaoji said...

i lev kuantan!!!!...

itu pantai, saya amat suka jugak...

berkaler itam saja pantainyer...miracle kan..

kalu zaman blajar dulu, kami suka makan ais kacang kat situ..hamat sodap!

Azmiezas said...

cantek pantainya n nampak unik pantai tu..coz batunya warna hitamm..

ratusiput said...

perghh sume org g mkn angin ni....takpe2...bulan 12 cik kitol balik turn aku lak..ehehe..

Mimy Hamid said...

gambar last ko tu terbaekkk...oh so nice la....

NeenaAnuar said...

nasaoji:
owh ade ais kacang ker kat area tu? huhu. tak perasan pong hari tu.. kalau tau leh singgah! ;D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
betoi tu kak.. memang unik sekalii!

NeenaAnuar said...

ratusiput:
Enjoy bebb!! hehehe..

NeenaAnuar said...

Mimy:
thanks beb! aku pun suke ngan gambo tuu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails