COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 1, 2010

Kalau Aku Turun Penang.........



Eh aku nak tanyer nie... especially korang2 yg stay kat Pulau Mutiara a.k.a Pulau Pinang a.k.a Penang... kalau lah aku tetiba ter'campak' kat Penang... ade tak antara korang2 my beloved readers nie yg nak 'dating' ngan aku sambil belanja aku makan Nasik Kandaq... Rojak Pesambuq & ABC Special? Ngagagagaga.......... :p 

Kalau ade sila angkat apa2 saja yg korang leh angkat.... jari ker.. kaki ker.. tangan ker... keyboard ker.. pensil ker.. mug ker.. atau kainnn pun boleh gak kalau nak angkat sekali sebab aku tak nampak pun! hahahahaha.....

24 comments:

lady XOXO said...

SAYAAAAAAAAAAAAAAA KAK NEENA.. SAYA SAYA.. ahahhaha.. kak2 12.12.10 nie hari AHAD,.. ader kenduri kahwin abg wina kat umah wina.. mai ar kak.. alang2 leh mkn nasi minyak ahahhaa.. mai ar kak.. na na.. leh jumper SYUD, NIDA n TITIN.. kami ni peminat SETIA akak nieeeeeeeeee... seriusssss mai2 bawak hubby atau family

lady XOXO said...

ERH APER YG SAYA ERK.. ahhahha.. sayer n the geng nk date ngan akak ar.. ehehhe... n belanja nasi minyak

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

saya study kat usm~

leh la kalo nk bawa jalan2 hehe

Shu Shinju said...

hohoho.... saye nak angkat kain... tp, dijemuran la yer..hihihi...

kak...mai2..jom kite berdating...sambil makan nasi berkandaq2..hihihi...

Mimy Hamid said...

hepi org penang...dapt jumpa ko neena

Nur Irfan Juezrie said...

akak.. ju pun ada la.. apa la akak ni.. jom mkn kt umah ju.. tp nk akak masak..akak pandai masak..huhu

Princess of kekuri said...

kita tukar statement la akak..agak2 penganggur popular cm saya ni stay kt penang ada x 'org nak belanja ' muahahaha

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehee... thanks dear for the invitation! akak pun nak jumpa korang semua.. nanti apa2 akak roger2 keh! huhuhu... serius terharu ngan statement wina nie... segan akak tauu... rasa cam artiss lah plakkk! hehehe.. TQ dear!! muaahhss! nanti apa2 akak roger keh kalau akak turun penang! :D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe.. ok dear.. no prob! kalau ade rezeki haruss kite semua berdating yerrr! :D

NeenaAnuar said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:
hihihi.. thanks dear! nanti apa2 me roger keh! leh kenal2 USM plak! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. ok dear.. mesti kena bawak akak kat tempat makan nasik kandaq yg paling best tau! wah demand lah pulakk! hahah...

NeenaAnuar said...

Mimy:
hohoho... terharu aku beb kalau diaorg gumbiraaa! hehehe... my pleasure! :D

NeenaAnuar said...

Jue:
uiks! mana ade akak pandai masak.. gitu2 boleh laa.. hehee. alaa tak aci.. jue lah kene masak tuk akak.. sebab nak gak rasa air tangan jue! nanti jue turun KL akak masak tuk jue pulak yek! hehehe.. btw, thanks for the invitaion yeah! :D

NeenaAnuar said...

Princess of kekuri:
hehehee.. ade ade.. no worries! :D

MiYOKO TACHIBANA said...

sis neena, mai jgn tak mai....

kami menanti kedatangn sis neena ngan hati terbuka...ckp je mana sis neena nk pegi, tin bole jd tourist guide..hihihhi

♥ Juliana Violet ♥ said...

Vee pulak duduk KL sekarang...
=)

Dear, ada masa baca ye? =)

http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/11/cerpen-firasat-hati.html

SURIA AMANDA said...

seronoknya kan....sib baik tgh mabuk2..kalau x dah angkat tangan dan kaki nak ikut sekali..

cik selamah kundang said...

ping me if u are here.lots of good place u might wanna know and i can share with u ;)

yana2605 said...

klu gie penang nanti jgn lupa singgah ais tembok...serius best...tak dapat di KL nie....

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
luv you babehh! TQ soo muchh! nanti kalau jadik akak habaqqq naaa.. :D

NeenaAnuar said...

Vee:
alrite dear! thanks for the link! ;)

NeenaAnuar said...

Amanda:
hahaha.. takpe.. awak perlu banyak rehat tuu..

NeenaAnuar said...

cik selamah kundang:
alrite deary! thanks! ;D

NeenaAnuar said...

yana:
oh ye ker? ok ok.. thanks! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails