COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 2, 2010

2 November Sentiasa Dalam Ingatan!


2 November... satu tarikh yg aku tak bisa lupa dan luput dari ingatan!  pada tarikh ini.. kami sekeluarga biasanyer akan menyambut hari kelahiran arwah mak!  Kalau lah arwah mak masih hidup... hari nie genap usia dia 56 tahun!

Terkadang merasakan yg terlalu awal mak pergi meninggalkan aku... tapi biler semalam tengok tribute to P.Ramlee... aku rasa aku lebih bernasib baik sebab kehilangan ibu pada usianyer menjangkau 54 tahun which P.Ramlee pergi meninggalkan kite semua pada usia 44 tahun! Huurrmm.. rasanyer terlalu muda kan.. tapi tu lah.. ajal maut nie ditangan Allah... kite tak tahu biler kite akan pergi dan diusia berapakah kite akan meninggalkan org yg tersayang... :(

Kalau dulu... pada 2 Nov.. setiap pagi aku akan pegi jumpa dia.. cium dia... peluk dia sambil wish...

"MUMMYY.... HAPPY BIRTHDAY TO YOU!  ANGAH SAYANGG MAK SESANGAT... SEMOGA MAK DIPANJANG UMUR.... DIMURAHKAN REZEKI DAN BERBAHAGIA SELALU... I LOVE YOU!"

Tapi skg dah tak dpt nak buat semua tu lagi.. dah 2 tahun dah aku missed that moment!  tapi takpe.. at least sebelum nie dah puas dah dan tak penah sekali pun missed utk wish dia camgitu...  and she was really happy tiap kali terima wishes from her daughters & husband!  Perkara yg paling tak sabar dia nak buat during b'day dia adelah... Makan-Makan Moment! hehehe.. My mom memang food lover and she's a good eater too! so kalau during b'day dia... bende yg paling akan buat dia happy adelah bawak dia makan kat tempat yg best-beest.... hehehe.. biasanyer we ollzz 1 whole family akan pegi dinner beramai-ramai in order to celebrate her b'day! :)


Hadiah yg paling berharga buat arwah mak di sana...  ~AL-FATIHAH~


17 comments:

Iena said...

al fatihah juga untuk arwah mak ko...

lady XOXO said...

AL-FATIHAH to ur mom sis... so sad.. be strong k sis.. u still ada ur LOVELY FAMILY ok sis..

Jemari Seni said...

Al Fatihah..semoga Arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang-orang yg beriman. Amin!

Rizziela said...

Alfatihah..

Semoga arwah mak tenang disana.AMin

Aini said...

Alfatihah juga sis.
Besok pulak birthday my mother

Shu Shinju said...

Al-Fatihah... semoga rohnye ditempatkan bersama org2 yg beriman...jgn sedih...akak ade abang nuar..abah, adik, kakak & adik beradik yg lain... shu tau akak kuat..kan...

senyum skit...:)

♥♥♥ u so much...

SURIA AMANDA said...

al fatihah..arwah dengar segala doa dan kata2 akak dari kejauhan..Lisa percaya arwah bahagia disana kerana dibajai doa dari insan2 yang dia cintai juga...tabah yer kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

al-fatihah...dan damailah arwah ur mum kat sana...

Softtouch [Hanim] said...

al fatihah utk arwah mak neena...

sWeEtdARLiNG said...

al-fatihah...

www.sw33tdarling.com

-NiD's- said...

ALFATIHAH....MOGA arwah aman damai di sana......

ermm bg semnetra yg masih ada MAK mesti buat yg terbaikkkk

Rinna said...

AlFatihah..utk ibu Neena.. Moga rohnya akan aman di sana..

rudybahar said...

Al-Fatihah untuk ibu neena yang tersayang............

sLEEping BEauty said...

alfatihah buat ibunda neena yg tercinta ....

Mimy Hamid said...

Alfatihah...semoga roh dicucuri rahmat

cikbedahlaser said...

smoga mak akak dtempat kan di kalangan org2 yg beriman..dan tenang d sana.....

NeenaAnuar said...

DEAR ALL...

THANKS FOR YOUR DOA AND PRAYERS... LOVE AND HUGS!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails