COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 2, 2010

Apron Chef Terdiva!


Title tuu bukan aku saja2 create... tapi si Iena yg kasik! so aku guna pakai jerk! hahaha...

Nie aku nak citer pasal apron yg aku rasa sangattttt gorgeous aku beli before hari raya hari tu!  Kalau korang perasan aku ade pakai apron kan waktu "Glamour Raya di Teratak NeenaAnuar" hari tu kann.. hah! tu lah first apron yg aku ade.. before2 this kalau masak tak koser aku nak berapron-apron bagai... pakai jerk t-shirt2 buruk... then masak!

But for jamuan hari raya hari tu.. takkan lah aku nak pakai T-shirt yg buruksss2 lak kann.. tak sesuaii aarrr... nama pun hari raya.. so harus tuan rumah pun pakai baju raya.. tapi dlm kepala hotak aku dah pikir.. camne lahh kalau dah doploh pat jam duduk kat dapur jerk nanti.. takkan nak pakai baju raya secara bogel jerk kan?  Kang kalau terlekat minyak.. air.. kuah dan sebagainyer.. sapa nak jawab?? Sendiri jawabb lahh kann! hahaha....

Then tetiba jerk lampu dlm kepala menyala.. TINGG!! Ok! need to go and get an apron sebagai penyelamat baju raya aku! hehehe... so aku pun pegi kat Bintang Supermarket kat Spectrum Ampang!  Rupe-rupenyer.. Bintang dah nak tutup.. Giant will take over that place... so due to that, Bintang buat clearance stock!  Pegi tengok kat bahagian house hold.. adelah apron yg dijual... yg jenis biasa2 nyer apron memang banyak... tapi apron yg pada aku agak luar biasa hanyer tinggal 2 pieces jek!

DSC_3515 copy
Naper aku kata luar biasa?  sebab apron nie bukan main cantik if were to compare with other apron yg aku tengok!

DSC_3517 copy
material kain dia tebal... siap berrenda-renda lagik!
Serious aku like terujassss giler tengok apron tu kat kedai!  teruss sambarrrr tanpa berpikir buat kali kedua!  yg lebih membuat kan aku terujaa nak grab this cutie apron is b'coz of the price!!!  pada korang lah... incase aku tak bagi tahu harga nya berapa... korang agak2 berapa harga apron nie???  sila simpan jawapan anda.. dan jawab kat kotak comment saya yer! hahaha...

Ok.. korang dah ade jawapan kan.. now aku reveal the actual price!  harga sebenar apron nie adelah RM32... tapi disebabkan stock clearance... aku dapattttttttt... ok.. sila buntang kan mata korang besauu2 keh... harga apron nie aku beli hanya RM14 SAHAJA!!! murahhh kannnnnnnnn?? hah! tu pasal aku terusss sambar apron nie tanpa berlengah walaupun sesaat... aku memang happy giler lah biler dpt apron nie.. tak sabar nak pakai during jamuan hari raya hari tu...

And alhamduilllah... terasaa sangattt berbaloiii-baloiii aku beli apron nie.. memang aku really fully utilize this apron during my open house hari tu! senang pun senang... coz biler nak ke dapur aku sarung jerk apron nie.. biler nak bergambar & berjimba ngan kawan2 kat ruangan tamu... aku tangggalkan jerk apron nie.... :D

DSC_3516 copy
tetiba terasa cam Cinderalla biler pakai apron nie! :p

11 comments:

lady XOXO said...

wah sis.. murah gak harga.. design pown nice.. wah mmg CHEF DIVA ar

MiYOKO TACHIBANA said...

cntik apron nii..igt mahal td...rm14 mmg berbaloi-baloi sgtlaaa...

Mimy Hamid said...

untung ko dpt murah....cam ni la beb..cantik dan murah..ada kelasssssss...cheff divaaaaa

ratusiput said...

mmg lawa beb tp lgla sayang nk guna kalau aku..ehehe...

♥ Juliana Violet ♥ said...

Bukan main Neena nie...
=)

Cinderella ye? Mane kasut kacanye sayang? =)

mrs.ecam said...

hahahhah btol lah tp klu aku de apron camgini nk pki pong syg...kui3

SURIA AMANDA said...

cinderella belajar memasak eh kak...

Shu Shinju said...

wow...mmg chanrik apron tu... shu kat umah apron cap indocafe..hihihi...

suka pic yg senduk dlm poket apron tu..hihihi...

Mia-Ina said...

gandingan warna pink biru amt sesuai utk akak

xi da ya said...

muraaaaaaaah gileeeeeee....
i likeeee murah2!!
hehe~

azzey said...

Neena: sng guna apron, baju x kotor. hari2 masak pun mmg guna apron!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails