COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 25, 2011

Menambah Collection Sarung AngPau Raya Di Tahun 2011...


Dua tahun lepas.. aku ade penah blog out pasal minat aku mengumpul sarung AngPau kann... sapa2 yg tak baca lagi.. leh terjah entry NIE...

So tahun nie aku mengumpul lagi collection sarung angpau aku ..... as usual.. sarung yg paling banyak aku dpt harus laahhh.....

dari Maybank!  Fuhh.. baru lah aku tengok senonoh sikiit sarung duit raya Maybank kali nie...  if not cam kurengg standard dari segi kualiti paper nya...
Dan yg terbaru dpt satu lagi collection sarung angpau!

taraaaa!! ade gaya cam org pegang2 duit kat FB tu tak? ahahahaa... anyway.. korang nampak tak angpau sapa tu?

meh zOOm In sikit...  yea.. dari CST Production... TQ CST! (:
En. teman ngan si Lee dah ibarat buat sistem barter.. Hari tu en. teman dah bagi sarung angpau Maybank kat Lee.. pastu nie Lee pulak kasik sarung angpau CST kat kami... hihi.. Seronott dpt tambah collection sarung angpau... ibarat org suker kumpul setem kan... so aku pun suker mengumpul tapi bukan setem.. but sarung angpau.. ehhehe.. entah tak tahu kenapa sukerr sangat tengok sarung2 angpau... suker tengok macam2 design.. lagi suker kalau aku dpt sarung tu ngan duit2 nya sekali! ahahahaa... tapi yg paling aku tak suker biler aku kene kuar $$$ utk sarung2 angpau itu... ehehehehe.. :p

Anyway.. aku ade extra sarung angpau Maybank ngan aku.. so ingat nak sedekah pada sapa2 yg takde or tak cukup sarung angpau.. tapi malangnya di saat ini aku adelah agak pemalas lipassss nak ke post office and do all the posting procedure... So kalau kite jumpa... leh lah aku passkan.. if not tunggu lah biler aku rajin esok2.. lepas2 raya pun takpe.. aku open lah utk buat posting kat korang ek! so korang leh guna utk raya tahun depan! hihihi.....

So sapa mauu sarung angpau sila angkat jari kelingking! :p


13 comments:

Anum said...

bestnya hobi dia
seronok tgk

Shu Shinju said...

saya nak yang CST punya sarung angpow !! hihihi...

mizzkechique said...

weeeeeeee...nk buleh??

Lulu Caldina said...

dah angkat jari kelingking ni ;)

Nana said...

sampul maybank tu ada dapat 1
tp xbanyak la thn ni
bank banyak dah abes

Nana said...

owh neena suka kumpul angpau ek
company saya ada bagi angpow raya tahun ni cantik..sayang nk pakai hehe
neena nak tak?kalau nak meh address saya pos ke umah neena

joijoi80 said...

saya pun nak... tp cst punyer nak sekeping pun cukupla..buat koleksi gak....maybank xpe ,maybank leh dpt... gimau kan der seluruh dunia ...hehhehe

mira ellyna said...

Nak cst jugak

Fariza said...

nak cst punya sampul. hik3

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kalau da banyak sampul mesti duet raya pon banyak nikh...jom serbu rumah ahahaha

O'gosh said...

haha..sampul watpe..kang nak kene isi..kompeni pun bagi dah banyak...kalau nak bagi..bagi yang dalam2 sekali eh..hehe

Anyway, Selamat Hari Raya Gorgjes!!

Deqna said...

best2 dapat angpau.. angpau bnm cam biasa kena beli.. sepeket singgit...walaupun staff...huhu

Hizmy Hitman said...

saya pengumpul sampul raya...kalau nk tukar2 pm sy..:) izmyart@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails