COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, August 19, 2011

Citarasa Ramadhan Special By PIZZA HUT Nie Memang Gorjes!


Serious kami laki binik dah lama gilakkk tak makan Pizza Hut!! Sebabnyer semenjak dah ade Dominos Pizza memang we both dah berpaling tadahh ke Dominos jerk.. lagi suker pizza dominos dari Pizza Hut..

But setelah sekian lama tak makan Pizza Hutt.. end up last week aku bersama the sengal's geng telah pun berbuka puasa secara berjemaah di Pizza Hut Jusco AU2!

Sempena bulan Ramadhan... Pizza Hut ade buat special menu...

http://www.pizzahut.com.my/dining/highlight-aug11-a.html
Actually Zaa dah buat pre-order.. just a normal pizza.. but then biler kiteorg sampai sana.. rasa cam tak cukup menu... aku ngan Ina buat penambahan order.. so we ollzz teringin nak makan menu ramadhan yg special nie... So amik Citarasa Ramadhan 1... Memang serious cam sedappp gilozzz lak pizza nya... Sedap pada anak tekak kami2 yg makan hari tu laa... sib baik sedap kalau tak rasa cam rugi gak lah rasanya kannn...

Gambar yg di'rompak' dari FB dak ngek Ina!  Thanks ngek sbb ko sorang jek yg teringat nak amik gambo secara berjemaah nie!
Kalau dlm bulan2 puasa nie.. en. teman pun cam puasa gak ngan camera godang dia tu.. lagi pun kiteorg pergi hari Jumaat lepas kerja.. so memang tak de bawak camera... the only picture yg en. teman amik lepas dah semua org abis makan and dah siap2 nak balik dah punn...

Tak cukup sorang lagi ladies geng.. Zaa dah balik sbb babiess dah ngamuk! ehehehe...
Thanks to Zaa coz dah siap2 buat booking kat Pizza Hut AU2 nunnn.. tapi serious aku nak kaborr.. dia punyer service memang hampehh! Manager sendiri pun mengong!  Malas nak elaborate pepanjang... senang citer aku tak berkenan ngan service yg diberikan...

So malam kelmarin.. tetiba anak tekak aku teringat-ingat lak pada kesedapan Pizza Hutt Citarasa Ramadhan tuuu.. uhuhu.. so terus buat plan ngan en. teman utk pergi lagi sekali ke Pizza Hut utk berbuka puasa... Waimaaa... semalam.... 

berbuka lah kami di Pizza Hut Ampang Park!
Masih tak bawak camera godang.. tapi camera iPhong menjadik mangsa!  So jom nak jaja gambo menu Citarasa Ramadhan 1 kat korang! :D

Soup of the day & Garlic Bread!

1 Hut Platter! sedaappppp!!!!!!!!!!

1 set of Pizza Seri Kasturi! Memang gorjes pizza nie!! yumm yummmm!!

and Ramadhan Fizz!! fuuhh!! nie memang chillin' abis! serious sedappppppp weiii!! tak caya gie korang try... yg merah2 kat bawah tu cam ade jelly... cedappp!!!

this is the whole set! Harga RM37.80++...
For both of us.. Set Citarasa Ramadhan 1 tu dah memang betol2 leh wat kami kekenyangan!  Tapi agak sayang menu nie just dlm bulan puasa jerk.. So akan aku merindui lah Pizza Seri Kasturi & air Ramadhan Fizz itu nanti! uhuhu.. 

Btw korang2 yg tak tahu nak berbuka apa diakhir-akhir Ramadhan nie.... leh lah pegi ke Pizza Hut yer! :)



24 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

baru plan nak bawak mama buka posa makan pizza..sebab mama adalah penggemar pizza yang tegar...

risa said...

wahhhhhhhhh rindunye ngan adik gonjeng akak neh!!!! cantik nye header baru tu!!

Shu Shinju said...

sedap ni...mesti cuba...!!!!

mama tisya said...

pizza kt mn2 kebykkn mmg lembab..mmg tensi je...lastyear pernh try citarsa ramadhan..ada nasi kurma tk silap...thn ni tk try lg berbuka kt luar..tp suka platter tu...yum2

InaAchik said...

JENG HARI NI AKU NK GI MAKAN PIZZA RAMADHAN NI! mmg terngiang ngiang kesedapannya... :)
JOM!

Mimy Hamid said...

buat aku nak berbuka petang ni gak...yer yer...mau mau ni..pasal ko neena gonjeng

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

neena ... blog neena ader virus..
cepat remove belovedtitin.blogspot.com dari list..

-oP_ida- said...

masha'allah kak.....sure ptg ni gak terjah dapatka pizza hut

Alida Ali said...

Pizza hut mmg semua tmpt service hampeh...skrg sy pun lg suka mkn domino..lg best..

Eri-chan said...

yer service pizza hut mmg hampeh...mcm kfc gak...hampeh gak...sebab tu aku pergi domino jek...........

Bitt (double IS) said...

owh variety la dlm citarasa ramadhan tu...yummehh

eLLy said...

hurmmm ko membuatkan iman ku bergoyang.. huhu teringin nak berbuka dng pizza la pulak ;p

NeenaAnuar said...

Pepel:
wahh.. good! confirm mama ko suker nanti! :D

NeenaAnuar said...

risa:
hihi.. rindu sama kamoo jugak kakokk! thanks yea! :)

NeenaAnuar said...

Shu:
hihi.. cuba taw! senang gilerr! :D

NeenaAnuar said...

mama tisya:
tu lah.. ramai yg kata gitu kan.. service diaorg cam hampehh giloz! uhuhu...

NeenaAnuar said...

InaAchik:
ahaha.. takde maknenyer ngek oii.. aku baru jek makan! :p

NeenaAnuar said...

Mimy:
ahaha... gie makan gie.. enjoyy! :D

NeenaAnuar said...

ZaiKuLiM:
thanks dear! tapi kalau bukak guna Mozila my blog shouldn't be any problem.. leh jer view! :)

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hihi.. confirm Pizza hut dpt untung sbb ramai yg nak terjah nie! ehehee..

NeenaAnuar said...

Alida:
yea.. me too sukerr ngan dominos.. tapi just utk bulan ramadhan nie yg try the latest menu dan tak sangka lak sedap! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
KFC & Pizza nie kan adik beradik.. uhuhu.. memang diaorg ade problem dalaman lah kalau gitu ek!

NeenaAnuar said...

Bitt:
yup! sangat gorjes rasanyer dear! :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
ahahaha.. apa lagi kak.. kasik terjahh laahh! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails