COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, August 17, 2011

Header Blog I'm Yourss Pun Nak Raya Jugak!!!

Hari nie dah 17 Ramadhan.. fuhh.. minggu depan tinggal seminggu jek lagi nak berpuasa... pastu dah raya... So since lagu raya pun dah start berkumandang di corong2 radio.. waimaaa aku pun nak amik mood raya gak lah kat blog kesayangan aku nie!

Maka dengan ini aku tukar header blog I'm Yourss buat sementara waktu yg bermula hari ini sehingga habisnya Syawal! :D

DSC_2222 copy2
Lantak!! nie nak raya ke nak menari ballet pun aku tak tahu! ahahahaha...
Bak kata Kak Elly..." gambar header tu mcm gambar juara 'mari menari!' " hihihi... Gambar candid jerk tu sebenarnyer and we both love it soo much!!!  So pasal tu lah aku ngan en. teman capai kata sepakat nak amik gambar nie as our blog header! :D

Actually gambar nie en. teman yg suggest dulu... aku lak yg rasa cam aiyok.. ganazz nye gambo nak raya.. ahahah.. pastu en. teman kata.. ala.. kite kan memang gila-gila... (baca betol betol.. gila-gila dan memang gila tu lain taw! :p) so en. teman kata.. tak yah lah nak skema-skema.. kite sempoi2 sudahh.. so aku pun harusss lah SeTuJu! (:

So sapa sukerr ngan header raya I'm Yourss.. sila angkat ibu jari! :p

 

24 comments:

|~Hani Alani~ said...

memang gojesss! super duper like!!! =D

Mimy Hamid said...

akusuka angkat kaki sekali

Anum said...

sweet je
selamat hari raya

bbreena81 said...

sweet couple:)

Lulu Caldina said...

ada impian tak nak join mari menari??

Lady of Leisure said...

gojes! kena sgt header ni dengan time dekat2 nak raya ni hehe..

Biqque said...

suka!

nairaariaa said...

angkat jari tinggi2...ni baru raya...nice=)

AKO @ retna said...

hahahha cantek!
SEMPOI!!

InaAchik said...

cantik...
nak header hari raya jugak!!!

Wahidah said...

super duper gojes la header raya kak neena...

Eri-chan said...

tahun ni white room tanak ambil model percuma lagik ke neena....hehehehehe

Hana Soffelia said...

Sweet sgt header tu. Juara mari menari musim baru kot nanti. hehe

bonda dadif aka akish said...

i loike bebeh!!!

Mak Izz said...

angkat ibu jari tangan ke kaki? ok dua2 sy angkatlah sbb header baru ni mmg TERBAEK! :)

Nurhidayah Shamsury said...

mood raye..

Shu Shinju said...

suka...yup, betul cam juara mari menari..:)

mekchu said...

mekchu angkat 4 ibu jari ni.. tak cakap pon ibu jari mana kan.. hahaha..

aTy _faRed~ said...

cantiknyer..!!! nak jugak ar buat.. heheh...[jeles] ;p

NeenaAnuar said...

TQ SO MUCH ALL FOR YOUR COMPLIMENTS! REALLY APPRECIATE IT! SO JOM LAH SAMA2 KITE MEMERIAH KAN BLOG KITE SEMUA NGAN HEADER HARI RAYA JOMMMMMM!!! :D

MiYOKO SuKi said...

sgt2 gojes....cntik.....

selamat hari raya, sis neena...

NeenaAnuar said...

MiYOKO :

TQ so much Tinnn.. Selamat Hari Raya to you tooo! :)

GoJeS said...

boleh x nk jeles ngn header tu actually jeles ngn gmbo tu;p

Bitt (double IS) said...

nampak tak?? nampak takk dah angkat neggg...ahahhahaha

cun la gorjes banner tuhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails