COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, August 26, 2011

Dah Di Penghujung Ramadhan Nie.. Mesti Ramai Yang Dah Tak Turun Ke Dapur.. So Boleh Lah Ke Secret Recipe Utk Berbuka!

.

Kelmarin.. sempat lagi kami semua berbuka bersama-sama lagi sekali....

kami memilih utk berbuka di Secret Recipe!

en. teman & rudy amik nasik goreng!  kat sini sempena ramadhan.. kalau kite order main dish... kite terus dpt air sirap & kurma secara percuma...

agak2 tak cukup air free tu.. boleh jerk tambah air sendiri.. tapi confirm kene bayor lah kan.. Rudy amik 2 kali air oreo nie! fuhhh!! memang gilerr mabeless rasanyer!! tapi kalau lapar memang layan lah.. kalau perot dah penuh.. confirm muak! :D

Lee makan Lamb Shank!

Zaa makan ikan apa entah.. lupa lak nama dia...

Awien amik Laksa Lemak Singapore! sedappp.. sangat savory dan jugak really kaww punya rasa lemak!

Aku makan Spaghetti Tom Yam! my favorite ever dish @ SR!

dan jugakk aku order the gorjes walnut brownies + ice cream! ohhhhhh!! yumieesssssss!!!

sebelum pulang.. kite pose gedik santai dulu! :)

mereka pun nak jugak! :D
Lately nie.. aku pun dah slow down dah utk ke dapur.. korang camne? masih rajin? hihihi.. aku skg nie tengah kumpul tenaga utk berjuang didapur utk persiapan hari raya pulak... Penat confirm penat.. tapi raya setahun sekali kan.. so tak salah penatkan diri lebih hebat dari biasa! ehehehe...


10 comments:

Mrs Hakim said...

Eeehhh mana Cik Kaki?? Macam tak cukup korem je..hehehhehe

Qaseh said...

love secret recipe...

Pepel BoNda AmaNi said...

browmies tue memang awesome gila beb....huhuhuhuhuh

atty's said...

mmg dah takde mood nak masak..tp still kena masak..huhuhuuhu..

selamat hari raya neena

Bitt (double IS) said...

yes betul u...hehehe tapi kena masak jugak ishkkk hehehe

selamat hari raya yer neena...maaf zahir dan batin...kalau ada mana yg tersalah bahasa dan maksud...

POSH76 said...

shedapnyaaaaa

mekchu said...

gantung kuali... mari kita ke SR :)

nome said...

Nyummeh beb! Semuanya sedap di mata and rasanya of course sgt gorjes di tekak kan? Aku pun dah slow ke dapo, now lebey kpd mood raya plak (>_<)

Deqna said...

Awien semakin berseri2 :)

Eri-chan said...

brownie aiskrim tu drooling la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails