COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 18, 2011

Nak Wordless Thursday Lah Pulak!

.

akibat dari....


DSC_0407 copy
si dia ini.... bukan sebijik tapi berpuluh bijik!

25 comments:

mekchu said...

oo' ooooo.... mekchu kena satu jari je hari tu akibat thinner nak bersihkan cat kat lantai.. itu satu tapak tangan.. cepat pakai losyen sblum raya kena cantik dah.. nak salam orang ramai lah katakan..

Anum said...

adoi2 macam sakit je tangan tue
@ getah dia

InaAchik said...

seb baik aku amik langkah selamat beli jer jam nenas. hehheee

O'gosh said...

wat apa la tu..tart nenas ke..

NeenaAnuar said...

mekchu:
now dah ok dah.. since dari dia mengelupas hari tu.. tiap2 hari dok sapu lotion Palmers Cocoa Butter Formula.. so skg pun dah start leh salam beribu org nie! ahahahaa..

NeenaAnuar said...

Anum:
hihi.. tak sakit pun dear... cuma dia mengelupas and rasa kasar sikit jer... but lepas dia bersalin kulit tu dah ok dah.. makin gebu lak rasanyer! ahakss!!

NeenaAnuar said...

InaAchik:
owh dengan membeli jem instant itu tak cukup thrill and traditional ngekkk!! walaupun aku bersalin kulit.. tapi puass hati sesangat... coz terasa diri ala2 masterchef gitu! hahahaha... :p

NeenaAnuar said...

O'gosh:
hihi.. anda 'penembak' tepat! :D

Deqna said...

ko wat pe ngan berpuluh biji nanas nie? nak wat kuih tat ke? tapi awat byknya?

NeenaAnuar said...

Deqna:
hihi.. nanti aku story kehh! :D

MiYOKO SuKi said...

waaaa....sgt gigih master chef kite niii....outputnye sure gojes cam tuannye jugak kann...

ana apez said...

meniaga tart nenas ke?? hehehe. cepat pakai losyen.

Hana Soffelia said...

Homaigod, kesiannya. Gigih betul sis kopek kulit nenas tu. Kagum! Hana adalah manusia paling mls kot nak kopek nenas. hehe

nome said...

tgn jd cenggitu kesan dari kegigihan anda memotong nenas utk dibuat tart nenas...cayaklah!

sure sedap meletops nih! :D

cikakma said...

Kak neen cumel..dunwory lah..jap je tu..nti lps ni..ur tangan gebu lgi dri sekarang..

Mimy Hamid said...

air tangan isteri tu beb memasak...bukti...hehe

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
huhuuu... awk kene try dulu baru leh tahu gorjes ker tak! hihihi.. :D

NeenaAnuar said...

ana apez:
hahaha.. idok lerr berniaga.. just buat utk lepas kan giat sendiri jerk! :D

NeenaAnuar said...

Hana Soffelia:
hihi.. I nie kalau dah buat mind set.. memang gigihh yg terover dose kengkadang tu! :D

NeenaAnuar said...

nome:
hihi.. semangatt raya lah kata kaannnn! :D

NeenaAnuar said...

cikakma:
hehee.. tu ar pasal.. harap2 lepas bersalin kulit nie lebih gebuzzz lah hendaknye! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
ahahaa... esok2 kalau dia lupa tapak tangan isteri gonjeng dia nie.. leh aku tunjukk gambo nie kannN! =))

eLLy said...

berpulub bijik.. perghhh..

psst akak tak gheti nak potong nenas.. GAGAL beb !!

NeenaAnuar said...

eLLy:
hihihi... nenas kulit dia tu yg kerass.. nak potong memang kene kuat semangat sikit! :D

Bitt (double IS) said...

isk isk isk tajam sungguh...buat tart nenas ke yunk ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails