COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 30, 2011

Kad Ucapan Hari Raya Tradisional! Oh... Saya Sangat Teruja Menerimanya!

A few days before hari raya... aku terima sekeping kad ucapan Hari Raya Aidilfitri...

DSC_0966 copy
Serious terujaaa bile dpt kad nie sbb dah lama gilerrrrr aku tak dpt kad ucapan camgini.. dulu kalau time sekolah.. memang stok pakat kumpul kad hari raya.. siap main balas... winduuu sungguh ngan saat itu!

Siapakah yg mengirimkan kad ucapan yg sweett itu??

She's one of my blog reader...  Deanna !


DSC_0967 copy
Thanks a lot girl for this beautiful and sentimental value card! :)
Zaman skg nie.. aku rasa kad traditional nie like semakin pupuss kann... org skg dah wat ucapan melalui laman sosial jerk.. like FB.. Blog.. Twitter.. or even by SMS or mungkin jugak by email!  Kalau dulu masing2 sibuk beli kad raya.. tulis kad raya.. kreatif nya bukan main.. bile dpt org kasik kad raya.. pergghh.. terasa like excited sgtt ade org nak kasik aku kad raya.. uhuhu.. pastu bile dah nak raya.. siap kumpulkan semua kad2 raya tu... gantung dlm umah as a perhiasan.... serious I missed all those momento!

4 comments:

Lee-Yan-Naa said...

betul2,skarang da susah sangat nak dapat..kalo dapat pon dari bos besar,tapi tak feel sangat sebab bos besar takde tulis 'pecah kaca pecah gelas,lepas baca harap balas' hehehe

Lia said...

sweet kan klu dpt kad raya dr kawan2 mcm zaman sek2 dulu.. :)

Lee-Yan-Naa said...

Nak komen lagi bleh Kak Neena..ekeke,header tu CUN!

Softtouch [Hanim] said...

sy lgsung xdpt kad raya neena...mmg kad aray skrg ni mcm xpopular..sedih pun ada..yelah mcm dah pupus..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails