COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 7, 2011

Jalan-Jalan Hari Raya di Seri Manjung Perak!

Tak banyak gambar dan jugak cerita sebenarnyer sewaktu berhari raya di rumah cousin en.teman di Seri Manjung Perak hari tu... en.teman biasalah.. biler dah makan kenyangg.. mula lah nak mengulorr sawa!  lepas makan nasik minyak dan kuih muih.. dia terus pi tido! haih.. hampeh gas betol... gambar2 yg disnap di rumah kak Ina & Abg Joi semuanyer disnap lepas dia bangun dari tido lah tuu.. dlm dia tido... aku dok pot pet pot pet ngan Kak Ina!

DSC_0682 copy
Kami the Ina's nie memang pantang jumpa.. confirm gegarr satu umah ngan suara kami berdua.. memang kecoh! pasal tu lah kami ngamm choii giler! :D

DSC_0663 copy
Abg Joi adelah cousin en. teman.. tu yg aku katakan aku ngan kak Ina adelah sepupu secara biras! hehehe..

DSC_0675 copy
Kak Ina nie kalau dlm gambar memang cam pemalu sikit! cuba kalau depan2 dan dah kenal.. memang tak berhenti bercakap nyer!  hehehe....

DSC_0697 copy
2 org buah hati Abg Joi & Kak Ina.. dua2 pun gegirll.... Farisya & Farhana~

DSC_0695 copy
en. teman yg suker sakat Farisya biler tiap kali amik gambar dia. sebab dia asyiik tutupp mulutt jerk.. sekali en.teman buat lawak banyak2 kat dia... terus tergelak jugak sampai....

DSC_0696 copy
terus dpt snap pic nie.. hehehe.. gigi rabbit Farisya dah kene cabut lahh!

DSC_0699 copy
Farisya dulu waktu kecik2 cam moody sangat... jenis takmo kat org... skg tidak lagi.. sangatt comelll dia sekarnag nie.. dan sangat peramah... suker aku melayan dia!

DSC_0668 copy
Anyway... TQ so much pada Abg Joi & Kak Ina sekeluarga for the warm welcome to your house... makanan semuanye sedap2 belaka! kenyang tahap gabann kami berdua! :D
Aku ngan en.teman ke Manjung berdua jerk... MIL aku kene stay kat umah sebab BIL aku baru nak balik beraya on that day.. then masih ade lagi sedara mara yg tinggal disana.. so like us kalau tak amik kesempatan yg ade tuk berjalan.. jawabnyer memang tak berjaalan ler... so tu yg pergi jugak tuu...

Ok.. lepas dari umah Kak Ina.. ngan perot yg masih kekenyangan.... we all proceed to another house.. yg jarak nye tak sampai 10 min pun... cousin pompuan en.teman ade sorang duduk kat area2 tu jugak...  So dah alang2 beraya kan.. sekali harungg lahhh....

DSC_0707 copy
Kat rumah cousin en. teman.. namanya Azie (yg duduk sebelah aku tu)... Yg kat tengah2 tu Makcik Merah (adik pompuan MIL)..

Kat umah Azie kiteorg kembong kan perot lagi... giler sentakk arr.. tapi tak kire.. makan jugak.. sib baik baju aku tak tetassssss derrrrrrr!! ahahaa... kiteorg dijamu dengan Mee Bandung, Mee TomYam dan jugak Pecal yg sangat gorjes!! again korang sila salahkan en. teman yg pemalas lipas nak amik gambar waktu makan2.. dia memang taww... asyikkk makannnnnnnnnnn jerk skg nie.. biler dah makan... mule lah lupa tanggungjawab! ahaha. takpe lah.. at least ade gak lah gambar ramai2 nie.. dari takde langsung kann.. :D

DSC_0708 copy
Anyway.. TQ so much to Cik Merah & Azie sekeluarga kerana melayan kami dengan baik sekali.. happy to be there with you guys!  *eh.. adik Iman tengok Untie Nin camgitu kenapa tu? semua org pandang camera taw! *c*
Bertolak dari Manjung around 7 malam.. sampai umah MIL around 9 malam.. sampai2 tengok BIL dah sampai umah MIL.. tengok diaorg pun dah berbaju pink kekdah nya... tapi tak dannnn nak amik gambar bersama.. sebab anak2 buah ku dah siap2 mandi dan dah tukar baju tido dah.. so batalkan jerk lah hasrat nak bergambo bersama... uhuhuu....

20 comments:

Masni Syafie said...

cantek gambar...

selamat hari raya =)

Anum said...

suka tgk gambar2 neena...
nie mesti guna camera mahal kan

Miss Nadya said...

nice picture..:)

new entry :: Lemah Bila Drive Malam ツ

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Neena..selamat hari raya aidil fitri tuk neena sekluarga.Bestnya beraya kat manjung yer...
makcik merah tue...k.atie kenal larrr.Xsangka makcik merah tue adik Mil neena.sihat dia..dah berisi badannya..dulu kurus jer.

Etong said...

love looking at ur pictures. ur hair looks great! farisya comel sangaat. n couch tu etong suka, elegant sangat!

Gieyana said...

cantik ur pics..sapa yg amikkan..suka tgk uols nmpak mesra yg owg..:)

aeinio said...

cantik betul sofa bunga2 tu..

Mia-Ina said...

mkn suke dtg sini tgk gmbr2 yg best

cik pelangi said...

salam, kak neena..nk tny cemane eh nk edit post by post biar xde link yg jarakkan sgt..da pening adjust ni..

O'gosh said...

mmg sakan betul beraya ye..jeles tau..

NeenaAnuar said...

Masni Syafie:
Thanks! salam aidilfitri dear.. :)

NeenaAnuar said...

Anum:
TQ dear... hehe.. takde lah mahal mana punn.. biasa2 jer! :)

NeenaAnuar said...

azatiesayang:
salam sis... salam aidilfitri to you too yea..

owh! keciknya dunia.. uhuhu.. u kenal makcik en.teman yea.. :D

NeenaAnuar said...

Etong:
hehee.. Thanks a lot my dear! yea.. me pun kindda loikke very much on the couch! :D

NeenaAnuar said...

Gieyana:
TQ sis! gambar2 I kengkadang kalau org tak amikkan ... we both guna tripod jerk! :D

NeenaAnuar said...

aeinio:
yup! I pun dah jatoh hati ngan sofa tu! :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
hehe.. thanks a lot my dear! :D

NeenaAnuar said...

cik pelangi:
I dah jawab at ur blog darling! :)

NeenaAnuar said...

O'gosh:
ahaha.. takde lah sakan mana punn.. biasa2 jerk lah dear! :D

NeenaAnuar said...

Miss Nadya:
TQ sweetie! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails