COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 29, 2011

3 in 1 Celebration... Birthday Party cum Jamuan Hari Raya cum Blogger Reunion @ Rumah Bonda Pepel Amani!

Syawal dah berlalu pergi...
Tapi cerita Syawal aku masih berbunyik disini...
Siapa suker can just layan me...
But if ade yg tak berkenan with me...
So jgn layan me @ I'm Yourss nie... 
Eheheheheheeheeeeeeeee.......

Ehh! cam best lak panton spontaneous aku nie! :p

Ok lah.. nak citer pasal jemputan birthday party which merangkap kepada jamuan hari raya sekali gus di bulan Syawal hari tu.. Jemputan diterima dari....

Bonda Pepel Amani!  Thanks beb for the invitation!

Bonda Pepel with her birthday girl.. Amani yg akak ketensionan hari tu.. uhuhu....
Ok.. utk gambar2 yg lebih banyak di majlis tempoh hari.. korang leh terjah entry dari bonda pepel yg INI dan yg ITU.....

Makanan semuanya sedap! Thanks to MakTok (nenek Amani) yg menyediakan juadah yg sungguh enakkkk sekali tempoh hari... sambal udang gorjes! mee hooon goreeng pun gorjes! kuih muih yg gorjess! eh.. pendek kata semunya yg dihidangkan tempoh hari adelah gorjes2 belaka... sama jugak seperti kami2 yg bertandang dirumah Pepel on that day... semua pun gorjessss abiss! thethethethe...

Siapa antara mereka2 yg gorjesss on that day yea?  Ok... this is the first time aku meet face to face with some bloggers yg mana aku selalu beramasss mesra with them melalui blog & FB ajer all this while... but alhamdulillah.. hari tu di rumah pepel.. akhirnya kami bertentang mata di alam nyata pulak!

This is Kak Dee! *gambar curik dari Kak Dee! :p*

With Kak Elly!

With Kak Noor!

With Amy!

With Kaseh! kalau korang tengok kat blog pepel ade gambar table candy buffet yg sangat awesome tu... haa.. Kaseh lah yg buat... sweett giler!! I loikee! u're so creative my dear Kaseh! :)

With Eryn and baby Apple!

Bergambar kenangan secara berjemaah!  Aku jugak dpt bertemu dgn 2 org blogger baru.. i.e. adik Amy.. Mira yg berbaju pink duduk belakang aku tu... and Ayu... yg bertudung biru duduk dibelakang pepel!
Seriously nice to meet you all girls!!! Sorry lah tak dpt nak kite berCam-Whore lelebih sikitt sebab en.teman nan hadoo kann... maka camera godang pun nan hado! en.teman gie mana? en.teman ade wedding photoshoot on that day!  So aku pergi secara sendirian berhad jerk!  Eh tak tak...  bukan sendirian.. tapi ditemani oleh 2 orang....

Awien selaku my pilot on that day! Thanks a lot Wien!  dlm pada kite tak sure nak terjah umah pepel.. endup tanpa sesat barat.. sampai gak kite ke rumah pepel on that day! ehehhee... IenaAchik kami bertemu dirumah pepel teruih!

and aku bawak budak kechik nie sekali! Dia jadik anak Untie Nin on that day! Nottie budak nie.. abis anak kak Dee pun dia nak buli! ehehehehe.....

Dah lama tak jumpa Mimy!  Seronok gak dpt jumpa dia ngan Eri-Chan on that day coz dah lama jugak kami tak bersua muka.. Tapi sorry Eri.. tak sempat aku nak amik gambo ngan ko.. ko dah pun balik... uhuhu...
Harap2 di masa depan dpt lah kite semua ketemu kembali yea! Insyallah....

Biler en.teman tiada disisi.. mula lah rasa camm tak best nyer takder camera compact sendiri!  Harapkan gambar iPhong jerk la.. but still syukur at least ade iPhong kannnn... walaupun qualiti gambar agak kekaburan... uhuhu.. 

So now tengah timbal balas.. perlu tak aku beli compact camera skg nie?  Nak beli tapi takot rasa cam membazir.. walhal en.teman jarangg lah yg takde disisi aku.. once in the while jerk.. but biler dia takde terasa lak cam dann dannn nakkan handy camera yg leh disumbat dlm handbag! hurmmm.. hurmmm.. hurmmmm.... T____T


30 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

tima kasih jeng sebab ko sudi jugak datang.....next time ada rezeki kita jumpa lagi na...

Shu Shinju said...

WAH...BESTNYA DEPA JUMPA2...
BILA NAK JUMPA SHUD PLAK KAK NIN..:)

KAK..IPHONG PON DAK OK.. ASAL ADE GAMBAR KAN... :)

makdara TERdiva said...

phone camera pun ok gak neena :D

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

1st jumpe kak kajol malaysia ni, ternganga mulut tak hengat nak tutup.. gojes giler..

apakah rahsia kamo kak kajol.. hahaha...

eLLy said...

Nice to meet you gorjessss :D

Mimy Hamid said...

nice to meet u babe walau kejap

Alin Marlini said...

u look blue...

Bitt (double IS) said...

wahh kelasss mesti syokkann...bila la nk jumpa u gonjengan...

mekchu said...

meriahhh... mekchu selalu terbayang kalo mekchu ada kat sana... korang layan mekchu tak erk??

mrs chenta said...

ramainya....rugi xdtg T T

Nana said...

wah meriah!
saya nampak amy sweettdarling kat situ heee

O'gosh said...

bli..bli..bli...ai sokong....nanti lagi meriah ngan gamba le blog ni..huhu

-oP_ida- said...

alangkah bestnya kalo leh join sama time nie...

Mak Izz said...

k'neena nmpk stunning sgt :) bestnye dpt jumpa kengkawan blogger.

NeenaAnuar said...

Pepel:
insyallah.. sama2 kasih naa... :)

NeenaAnuar said...

Shu:
insyallah ade rezeki pasti kite ketemu lagik lepas nie dear!

betoi2.. janji ada gambaq dari takdak langsung kannN! :D

NeenaAnuar said...

makdara TERdiva:
yup agreed! ;)

NeenaAnuar said...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ:
huhuhuuu.. takdak rahsia apa pun darling.. just be positive in all way.. and must be confident with yourself forever! then jgn lupa minum air masak banyak2 sambil selawat! btw TQ so much yer darling! nice to meet U! :)

NeenaAnuar said...

eLLy:
yea me too sis! :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
yea.. kejap sgt kan! tak puas rasa! uhuhu..

NeenaAnuar said...

Alin:
hoyehhh!!!!! :D

NeenaAnuar said...

Bitt:
itu lah.. biler nak jumpak kamooo pulak hot mommy???

NeenaAnuar said...

mekchu:
haih mekchu niee.. meh jumpa dulu meh.. tengok larat tak mekchu nak layan gonjeng yg dok pot pet pot pet tanpa henti nie! ehehehe...

NeenaAnuar said...

mrs chenta:
itu lah.. sayangg kamoo takder sekali!

NeenaAnuar said...

Nana:
yup! ade amy disinun! ehehehe..

NeenaAnuar said...

O'gosh:
ahahaha.. ade gak penyokong nie! TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
itu lah sayangggg kamo2 semua jauh! uhuhu...

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
tu lah sayang kamoo pun takde.. kalau tak leh kite gather2 sama2 ngan kamoo yg comell jugak tu! :D

Kaseh said...

baru dapat baca...hugss kamoo juta2 neen....

-kaseh-

Kaseh said...

nice meeting u too babe...hugssss..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails