COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 23, 2011

Kalau Aku...........

Tempek gambar banyak-banyak.. korang marah tak? ke meluat? ke menyampah? ke apa-apa je lahhh... cer citer.. cer citerrrr...

*gambar banyak nie.. tapi banyak gambar muke tuan tanah  kedaungg jerk la! uhuhuuuhhuuu... :p*

15 comments:

Aini said...

tengok gmabr budak2 baru nak up yg amek dari atas byak2 tu meluat la.. tapi tengok neena gojes gonjeng @ kajol mlysia memang suka!

Sumber inspirasi berdiet...hehe.. Geram tgok dia bergaya dgan body solid molid with baju2 gojes... =)

Upload la bebanyak lgi gambar, makin membara semangat berdiet sy sis..

InaAchik said...

ALAA... selit la gambar aku sekeping! jgn la nak glem sengsorang! kengkawan ni jgn lupa! hahahahhaaaa...

mama tisya said...

suka tgk gmbr byk2 nk2 posing neena mmg gojes...cuma kdg2 tkleh tgk gmbr kalo neena up guna flickr sebab opis blok

Shu Shinju said...

ok jer..kite suka sebab awak cantik !!!!

mrs.spicy said...

mak suka masuk blog ni sebab ade gambar cantik nokkk..kalo ko letak gambar2 banyak2 lagi mak suka

mekchu said...

siikit pun tak marah.. mekchu baru lepas marathon baca dan tgk gmbr2 entry lama.. spend 1/2 jugak utk neenagonjeng ok.. hehehe but i really luv it!!

rATu kEBaYA said...

tepek je neena.. walaupun akak jarang komen.. tapi akak selalu jenguk blog neena sebab nak tgk gambar santek2... kira silent readerlah ni.. hehehehe

Anum said...

ok je
anum suka tgk gambar2

O'gosh said...

suka je..sebab tu kitorang bertempek selalu kat sini....hehe

el said...

el sllu mai sini sbb suka tgk pic2 neena yg sgt2 gojes..neena pun sgt gojess cantek ok..semua dlm ini blog semua el suka...hahaha tempek bebyk lg eh.like bilion2 hehehe

Mimy Hamid said...

tak de halll lagi suka gambar berlambak....i likeeeeee

bonda dadif aka akish said...

aahhh tak kesah...

mmg suke tgk gambo...

=)

NeenaAnuar said...

INI YG BUAT AKU MAKINNNN TEMBUNNN NIE! UHUHU..

BTW TQ SO MUCHH KORANG2 SEMUA YG MEMBERIKAN JAWAPAN YG IKHLAS... I LOVE YOU ALL! MUAAHSSS!!

Teja Mama Tuah Melaty said...

Hai Neena, i'm ur silent readers. Tapi dah memunculkan diri ni, dah tak silent lah kans? HaHa.

Anyway suka saja tengok semua gambar2 u yang sangat cantik tu. Hasil tembakan ur husband. Tapiii..gambar2 tu besar sangat, kena tunggu la..huhuhu.

By the way Neena, kalau u kurangkan gambar, setiap gambar yang u upload tiap kali entry tu akan jadik makin mahal. Means semakin kurang gambar semakin tinggi nilai dia untuk ur readers. HeHeHE..Bajet artis gituhh..

NeenaAnuar said...

Teja Mama Tuah Melaty:
Hi dear... thanks for being my blog reader yea!

besar gambar tu tak jadik hal... yg benornyer berat gambar tu sbb I guna flickr,.. so kalau internet sloww.. memang slow lah dia nak download! ehehehe...

owh.. thanks for your opinion yea.. really appreciate it! :) masalahnyer I tak budget artis lah darling... so pasal tu lah banyak gambar being upload kott! ehehehehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails