COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 8, 2011

Setelah BerTemakan Pinky Di Hari Raya Pertama... NeenaAnuar BerBaju Biru Turquoise di Hari Raya Ke-2 Pula!

Raya ke-2.. aku ngan en.teman gi jalan2 raya umah sedara kat Ipoh pulak.. Tapi citer raya tu aku citer later aligator lah... now nak sharing2 gambar baju raya ke-dua dulu.... :p

DSC_0632 copy
aku sorang jerk yg berbaju baru.. en.teman baju lama! ahaha..

DSC_0624 copy
Baju melayu en.teman tu merupakan baju melayu raya tahun lepas... Ok la tuu... tahun lepas pakai pun cam tak luakk jerk baju melayu tu kann... lain lah cam kite org pompuan nie.. baju raya leh buat pakai gie kerja dan kenduri kendara.. org lelaki nie baju melayu tu setahun like sekali dua jerk memakainya... raya haji & raya aidilfitri dah tentu.. ataupun nak gie menikah lagi... ahahaha...

DSC_0625 copy
sessi posing2 diraya kedua di ruangan baru @ umah MIL! :)

DSC_0634 copy
sporting lah cik abang sayang saya nie.. raya kedua masih mahu berbaju melayu.... I loikkkeee!! :)

DSC_0633 copy
ye lah... dah kebetulan ade baju yg matching catching.. so harus lah diguna pakai kan...

DSC_0636 copy
meh nak citer sikit pasal baju nie... :> *sorry baju nie nampak kedut2 sikit sbb waktu amik gambo nie dah malam lepas balik dari berjalan raya.. :p*

DSC_0637 copy
baju yg berkonsep kan baju kurung modern... suker kat bahagian bahagian potongan lenggan & tangan dia tu...

DSC_0643 copy
dari jenis kain cotton linen...

DSC_0644 copy
baju ready made yg aku beli di butik kegemaran aku.. i.e. Fesyen Nona Ampang Park!

DSC_0645 copy
sesungguhnya baju nie baju shoppingan di saat akhir sebelum menjelangnya Aidilfitri... aku kan memang pantang masuk butik Fesyen Nona tuu.. memang confirm sangkut! uhuhu....

DSC_0660 copy
en. teman tak leh kata apa biler binik gorjes gonjeng dia mintak nak tambah baju raya lagi!  Tapi penambahan baju raya tu bukan satu nie jerk tau.. ade lagi 2 helai sebenarnya!  So menjadikkan total baju raya aku tahun nie menjadik kepada 7 helai kesemuanya! :p  Alaa.. takpe.. aku pun bukan selalu shopping baju kurung nie... during raya jerk pun.. so tak rugi beli during raya coz lepas tu terus leh pakai utk gie keje dan kenduri kendara... kire setahun beli sekali gus 7 pasang kire ok lah tu kan! ahahaha... :p

DSC_0661 copy
Apa pun... TQ so muchh my Love!!! Nanti jgn lupa shopping kan utk I lagik ek! :D

DSC_0641 copy
Btw, Cantek eh brooch nie? nanti aku story in next entry ek! :D

18 comments:

mekchu said...

tak nak cakap banyak.. tlg bawak mekchu di fesyen nona tu sekarang jugak.. konpem ada yg terbekenan jugak.. dan baju itu sangat cantik + keronsang besar dada itu..

eKa said...

eh sama la kite...kite pun ari pertama pink.ari kedua turqoise

Pepel BoNda AmaNi said...

me looiikkeee kedonsang *bak kata anak buah aku*....tue sangat

Mimy Hamid said...

mmg lawa dr ko letak gambar teaser hari tu aku dah minat...brooch tu penambah seri...color pun cantek ya amat

sisdee said...

my hubby pun still pki baju melayu for 2nd day raya...sbb dah jadi kemestian beraya pki baju melayu..heheheheh dan selalunya mmg baju raya lepas2 punya hahahah..

loike ur baju moden tu :)

Shu Shinju said...

wahhhhhhhh...mmg gorjes giler kak nin...

Anum said...

sangat2 sweet couple

nome said...

i loikeee the kerongsang tingkat2...

u look gorjes with baju kurung turqoise...

mama tisya said...

mcm2 aksi..cun

NeenaAnuar said...

mekchu:
meh mekchu turun KL meh.. confirm gonjeng bawak meckhu shopping kat Fesyen Nona tu! Thehehehe... TQ darling!! :D

NeenaAnuar said...

eKa:
wah kamoo juga tema yg sama yer! cool! :D

NeenaAnuar said...

Pepel:
ahahahaha.. kondasang! =)) Thanks beb! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
TQ so much beb! :D

NeenaAnuar said...

sisdee:
betoi2.. tak meriah raya kalau tak pakai bajuu melayu kannn.. coz time raya jerk lah pun nak bergaya sakan ngan baju melayu dan jugak baju kurung kannnn.. btw thanks sis! :)

NeenaAnuar said...

Shu:
TQ so much my dear! :D

NeenaAnuar said...

Anum:
Alhamdulillahh.. TQ very much sweetie! :)

NeenaAnuar said...

nome:
hehe.. TQ so much beb! :D

NeenaAnuar said...

mama tisya:
haahah.. thanks dear! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails