COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 29, 2011

Baju Kurung Moden Swiss Cotton Bercorak Abstract!

Aku jarang ade baju yg bercorak dari design Abstract!

DSC_0353 copy
So tahun nie dpt jugak beli satu baju kurung moden nie dari Butik Fesyen Nona Ampang Park!

DSC_0354 copy
Dari jenis kain Swiss Cotton! Owh.. sangat selesa memakainya! nak2 kalau tengah berada dlm keadaan panas!


DSC_0352 copy
baju nie pun stock last minit shopping kat Fesyen Nyonya!  So tak pasal2 bertambah collection baju raya!  Tapi takpe.. coz baju2 raya tahun nie so far majority nya boleh diguna pakai utk ke office! so utk tempoh lagi setahun akan dtg sampai raya tahun depan... Insyallah... ngan harapan aku tak shopping lagi dah new baju kurung! :)

21 comments:

nuraitul said...

kakak..cntiknya..sesuai btul ngan kak..mahal tak..huhuhu..teringin gak nk pkai baju cotton..xpnah ada..

-oP_ida- said...

sangat chantikk corak bajuni...

akak sopin kat NONA kan..nona memang best kalo sopim baju-baju kain kurung nie....kalo sini, nak dapat cap NONA,,..kena terjah sungai petani...... ^__*

Lulu Caldina said...

berhentilah upload gambar lawa :p

AIRY's family said...

kakak...bile nyer nak nengok baju akak yg tak cantik nieeee....
sume nyer cantik2 taw...jeles tasha....hehehehe
tp suke nengok akak bergaya..u go sista!

Pocket said...

yang nombor satu tu pocket suka :D cam sesuai jer ^^

SYANI said...

Lama tak jenguk blog ni sebab ada malware hari tu.

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

like baju jenis cotton, sejukkkk je rasa bila time panas kan sis...

mekchu said...

fesyen nona dah jadi fesyen nyonya ke? hehehe another collection kan..

neena yg gonjeng, bawak2 lah turun header raya kamoo tu :)

NeenaAnuar said...

nuraitul:
tQ dear! harga around RM200++ rasanyer.. tak berapa nak ingat sangat.. but somewhere around that amount la.. but seriously memang sangat comfort guna baju nie! :)

NeenaAnuar said...

oP_ida:
yea.. akak berkenan pun sbb corak dan jenis kain dia! ehehe.. thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

Lulu:
I rasa tak lawaaa pun lah sayanggg! uhuhuhu...

NeenaAnuar said...

AIRY's:
alaa.. tasha lagiiiiiii cantikk taw! u hot mama.. pakai apa punn cantikss!! I loiikkee! :)

NeenaAnuar said...

Pocket:
no 1? yg mana satu? ehehee... anyway thanks yea! :)

Mak Izz said...

semakin berseri2 nampak. bj k'neena mmg sume cantik2, mcm orgnye juga :B

NeenaAnuar said...

SYANI:
you guna chrome memang akan kuar alert itu dear.. better guna MOzila FIrefox utk view my blog! :)

NeenaAnuar said...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ:
yup! agree! :)

NeenaAnuar said...

mekchu:
ahahahahaa... sebab dah selalu sangat sebut NoNa.. maka ku tukar jadik NyonYa lah pulak! ehehehehee...

owh! saya sudah pesan sama en.teman utk create a new header for me! tengah dok tunggu dia lah nie! uhuhu...

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
alololo... akak beli baju ikut kata hati yg agak2 rasa cam sesuai dan berkenan dihati jerk! apa pun TQ so much yer darling! :)

NM02 said...

yu cantek la.. ^_^

beberapa org blogger yg yu jumpa masa open house tu ai ada kenal..

ai singgah follow sini, kalu sudi, mari la follow ai pulak

NeenaAnuar said...

NM02:
ohh.. ok.. thanks sis coz sudi singgah my blog! nice to know you anyway.. :)

Ita Lee said...

Akak mcm kajol la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails