COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 20, 2011

Mental Raya 2011 > Mereka Adelah Pasangan Maharaja Lawak Musim Hadapan! So Please.. Vote For Them Yo!

Ingin ku perkenalkan... 

Pasangan Maharaja Lawak musim hadapan....

Mereka bukan kembar... tetapi mempunyai karektor yg seperti kembar siam.... 

Dari segi sifat sengettt dan sewell nya... 

Dari segi sifat dlm keMacHoan ade keLeMbutan nya yg tersendiri... Bisa membuatkan hati isteri2 mereka tercuit sehingga mampu merosakkan pundi kencing serta seluruh tubuh mulus isteri mereka yg bergegarr bak gempa bumi biler tergelakk terbahak-bahak!  sampaikan boleh membuatkan isteri2 gorjesss mereka hilang akal dan fikiran sekejap biler melihat keletah & gelagat mereka berdua ini... 

Maka dengan ini... saksikan lah................

Aksi Mental Raya.......... 

DSC_0062 copy
Versi Pak Pandir & Si Luncai Yo!

DSC_0061 copy
memulakan tarian Pak Maon (dlm cerita P.Ramlee ~ Nasib DoReMi)

DSC_0064 copy
agak2 nak ngaku laki tak?

DSC_0065 copy
eh makin menjadik pulak!

DSC_0067 copy
ewaaaahhH!!!!

DSC_0058 copy
ok ok... seriously mereka berdua bukan lah pesakit mental...

DSC_0052 copy
mereka masih warasss... seee.. seee.... hensemmmmmmmm kannnn??? nak2 yg berbaju fefel-fefel kebiruan tu! ahakss!! *amponnn ngeekk Iena!! :p*

DSC_0055 copy
tengok cam kembarrr tak? nak lipat lengan baju pun nak sama kekdah nya! baru terperasan.. spek mato pun bentuk cam lebey kurang sama jugekkK!

DSC_0057 copy
ko tengok... memang kembar siam depa berdua nie!! Segala aksi cam sama tapi tak serupa jerk gamaknye!
Apapunn.. I sukerr ngan laki I yg gilerzzz2 camgini... takdak lah nak control machooo dan hensemmm jerk sentiasa... So haruss lah I ngaku lelaki yg berbaju ala fefel-fefel kebiruan itu suami terchenta I.. sbb I tak sukerr sangat lah ngan lelaki yg control hensem lagi macho 24 jamm.. sebab apa tauu.. sebabnyaa..... Saya kan Wanita Gonjenggg!! hehehehe...  So harusss lah suami saya kene gonjengggg samaaa!! :p

Ok lah.. citer Mental Raya akan ku sambung di next entry... sbb perot aku dah sentakk kekerasann sbb dok ketawa tanpa hentiii setiap kali tengok akan gambar2 versi Pak Pandir & Si Luncai nie.. pada hari kejadian lagi lah tak yah ckp... sampai SEMMMMMmmmmmPPPPPuuuuTTTTTTTTTTTT  aku ngan si Iena dok tergelak terbahak-bahak.. memang betoi punyer Mental Raya kali nie...

Btw.. korang ade idea tak apa ke nama yg paling sesuai utk aku namakan kumpulan maharaja lawak utk musim depan nie? :p

15 comments:

Anum said...

hehehhe
be ur self kan.. anum suka gak hubby anum

Mimy Hamid said...

hehehe....comel je luncai ngan pandir..hahaha gambar lagi

-oP_ida- said...

hahahahahahahahahahah....
gelak gulin-gulin ^___^

InaAchik said...

muakakakkakaaa... sumpah sampai skrg tgk gambo2 depa ni still rasa nak gelak guling2 lagi! mmg dua manusia ni kalo bergabung siap ar... better pakai pampers sesiap utk elak tragedi terkucil dalam kain di hari raya... :))

OPS, YANG BAJU PINK HENSEM GILER TU SOMI SAYA!!! ;)

♡ a.y.u ♡ said...

tengok gambar pon bley gelak terbahak2 ni kan kalau ada kat depan mata...pape pon mmg sporting la husband2 akak ber2 ni...nama group letak la nama "cikpen"...hahaha

*SiRibenMerah said...

hye..

salam kenal..
saya takde kt umah kak eida arituh..
so, next time kita kena ketemuan yek..


:)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sempoi je tengok...kelakar pun iye hahhaa

Bitt (double IS) said...

hahahhaa lawakk

Shu Shinju said...

hahahaha...lawak la depa 2 ni....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

u ols berdue nikh memng beshhhh

Lia said...

heheee... klu org kata adik beradik pun blh caya ni.. :)

nome said...

muahahahaha lawak sungguh la en teman dan kembornya itew :D

Wahidah said...

sgt lawak okay..suh depa masuk raja lawak next year..confirm wai vote

eLLy said...

hahaha memang sesuai.. kita kasi nama "SSB" aka Suami suami blogger :P

Pepel BoNda AmaNi said...

HAHAHAHAHAHAHAHA MANTOP

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails