COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 30, 2009

Worried.... :(

Emo


Perasaan aku bercampur baur....

TAKOT... RISAU... SEDIH...

harap2 semuanyer baik2 sajer.... korang doa-doakan lah yg terbaik buat aku yer...


p/s: jap lagi aku nak pegi jumpa doktor pakar... harap2 semuanyer OK... :((

10 comments:

POSH76 said...

no worry insyallah takde apa2 tu...

Awien Ghazi said...

everything will be ok dear ... keep positive.

[z@ck] said...

awat ni sis?

Nur Irfan Juezrie said...

akak?? nape ni??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah kita sentiasa mendoakan kesejahteraan sis selamanya..semoga sis ok2 n sihat sentiasa...

joijoi80 said...

naper kena jumpa doktor?

Suki Cida said...

ush bunyik mcm seyes jer neena... anyway hope semua ok yah... take k

Deqna said...

teruknya aku nie...nama je kawan baik tapi aku tak tau pun apa yg berlaku kat ko nie..

sorilah aku dah lama betul tak bukak blog.. apatah lagi nak pegang laptop nie.. since aku cuti dari jumaat lps.. memang aku duk rmh ajer berehat2 tanpa mengusik laptop langsung..ni pun aku bukak sbb nak masuk maybank2u, sambil tu singgah kat blog kjp.

pastu menambahkan lagi terputus hubungan bila hp aku pun hilangkan.. lagi lah takde contact langsung...

apapun aku doakan takde apa2 perkara yg tidak diingini berlaku pada ko... harap ko sihat2 sejahtera...

take care ye fren.. i hope everything is gonna be fine :)

nasazfrog... said...

neena akak harap segalanya okey yer,, berdoa pada-Nya mudah2an segalanya selamat...

NeenaAnuar said...

Dear All,

Thanks for your prayers... really appreciate it!

So, far I'm on medication... Hope everything gonna be fine for me... insyallah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails