COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, December 4, 2009

Memenuhi Jemputan...

Menghadiri majlis ngan penuh gaya muslimah!




Makanan yg dihidangkan buat para jemputan!
Bukan catering tapi masak sendiri hoke!




Me & Awien... Setibanyer dimajlis!



Selesai majlis utama... acara makan2 pun bermula!



Bukan main en. teman dok snap gambo candid aku tengah dok kayuh makanan!




Aku: "Ko pehal Za!"
Za: "Tak der hal! Tak kuasa aku nak layan ko!"


Hahahahaha..... tak de maknenyer lah dialog camgitu yer... Baru lepas makan sambal udang.... so, kami berdua tengah sama2 layan air oren yg mabeles tuu...




Darwisy: "Nooo... uncle... noooooooo..."
*agak2 kenal tak ngan uncle kat belakang tu? ahakss!!*



Terima kasih diatas jemputan yg diberi... kami mendoakan yg terbaik buat tuan rumah...

Korang ade perasan apa2 tak? ade org pakai baju yg sama tak? tak perasan???? haaaa.... gie tengok gambar kat atas tadi... tengok gambar Awien & Za! Diaorg pakai baju yg sama tak ngan baju yg di pakai sewaktu naik cruise di Putrajaya?

Hehehehehee... yerr... sila tahu rite after balik dari naik cruise... we ollzzz terus pergi ke majlis nie larrr.... pasal tu diaorg semua pakai baju yg sama... while me???? baju tak sama yek? eh sama lah... tapi tak serupe jerk!! Ok.. tengok nie yerrrr....



TADAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa......
Peace... 2 in 1 yo!!!
(gambar di copyrite dari my fren's blog)


Senang kann... malas aku nak tukar2 baju... so, ku sarungkan jubah sajork diluar... dlm masih lagi baju checkcii aku tuuuu... ehhh.. korang jgn tak tau.... ingat apa... minah2 arab tu.. pakaian bahagian dalam diaorg camgini lah.. infact lebih dahsat dari baju aku niee.. diaorg nyer baju lagi lar happening2 giler tawwww... hehehe..




Seeee... now dah tutup penuh kan??? hehehehe..
*Biler lar gamaknyer aku nak bergaya muslimah penuh sebegini yer... haishh!! mudah mudahan satu hari nanti.... sekelumit perasaan tu dah ade..... Insyallah... masa akan menentukannyer... aminnn... korang doakan2 lah yer tuk aku.... :))*

(again gambar di copyrite dari my fren's blog... en. teman tak amik gambo penuh gaya muslimah binik dia niee... dia kata.. nie majlis... bukan tempat photoshoot! hampeh tol!! tapi memang betol pun kannn... gambo2 yg dia amik kat atas tadi tu semuanyer secara candid2 jer... tak der lar sakan2 bergambar... sib baik lah kawan aku nie ade amik gambar aku berjubah penuh nie kat camera HP dia... tapi memang lawak giler pun time nie.. tergelak besar kawan aku tu biler aku tunjukkan rahsia disebalik jubah ku itu! hahahahaa....)



Abis majlis... kami beransur pulang.... sampai2 kat kereta aku... tetiba aku nampak kereta aku telah di vandalism oleh seseorang!


Ade org buat keje vandalism!!
Kereta aku jadik mangsa!
Siapakah org itu? sapa lagi kalau bukan keje daddy si darwisy tu!! hahaha...



Ok.. jam dah hampir menunjukkan kol 12 tengah malam... Lee & Za beransur pulang dahulu... sbb diaorg lagi lar... direct from JB to Putrajaya that day... memang confirm flat! While we ollzzzzz.....









Sambung melepak kat kedai mamak kat area putrajaya tu! hahahaha.... boleh??
si rudy & en. teman lar nie.. nak layan bola live sambil2 minum teh tarik!
While kami bini2 nieee... layannn kan ajerr.. no hal! suke jerrr... :D

(hilang dah jubah aku!! haishh!!! apa lar nak jadik nie!! :P)


Lepak nyer lepak... borak nyer borak... tup2 jam dah menunjukkan kol 1 pagi... mentang2 lah esoknyer masih lagi cuti... sakannnn kiteorg kannnn... sampai umah kol 2 pagi.. mandi gedebak gedebuk dah almost kol 3 pagi dahhh... huhuhu... giler lah! dah lama tak tido lewat2 nie.. bile sekali sekali camgini.... syok gak!

4 comments:

myazara said...

Tunggu bila hati betul-betul ikhlas.Tak de paksaan dlm agama.ye dik nenna.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya lepak2 cam tue kan sekali sekala...

Nur Irfan Juezrie said...

Restoran darussalam?? kt putrajaya ke kak? klu ye? dpn flat hijau ke kak? klu ye, rasanya penah g.. huhu

POSH76 said...

manis nyer dgn busana muslimah...hehe

hepi weekend

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails