COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 22, 2009

Smucker’s gOOber!!



Huhuhu.. lama giler aku tak makan gOOber nih! Arwah mak aku yg suke sgt ngan gOOber nie.... makan ngan roti... mmmm... yummmy... yummmy...


Tapi kalau amik terlalu kerap... ia nyer boleh mengundang masalah kegemukkan yerr... so, since aku dah lama giler tak makan.... gie kedai hari tu, tup2 ternampak bendealah niee.... terus aku sambar....

Dulu waktu aku kecik2 murah jerk taw... dlm RM4++ camgitu lar... now nie.... mak aiiii... berkali2 ganda herge nyerr... ye lah dah bertahun lar pulakkan.... skg nie RM9.80 sebotol... errmm.... sedap nyer pasal.. ku tak kisah! Sekali sekala jerk pun.. kalau selalu.. abih lar aku nyer figura larikksss nanti... huhuhuhu...

6 comments:

Liea said...

suka gak! masa duduk hostel mesti ada punya bendalah ni!!1 yum yum

POSH76 said...

i pun suka brand ni kesedapan lain dari yg lain....hehe

Awien Ghazi said...

super delish... yummm

a.j. said...

OHHH YEAHHHH GOOOOOOBER FOR LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohhh teringat zaman2 blajar dulu..suka la beli..xpun nuttela tue...

NeenaAnuar said...

Liea:
hahaha.. sama lah beb! aku pun masa study dulu mesti nak ade goober & roti! asal lapar jek belasah! heheeh...

POSH76:
yeah.. exactly! hehe...

Awien:
yiiipeeee! ;)

a.j.:
yyeeeeehhaaaaa!

Purplelicious:
ha'ah... nuttela tu pun best gak kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails