COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 15, 2009

Model Rexona @ Cyberview Lodge


Dlm aku asyikkk berposing sana sini kat cyberview niee... tetiba ade model rexona lah kat sana .... dia pun wat photo shoot kat situ... jom tengok aski model rexona for men nie beraksi!













aksi manja si jejaka rexona....




aaaawwww... Tak tahan I youuuu!!!




hhmmmmmmmmm.... harummmnyerrr bauu haruman rexona niee!




“Hehehehehehe.. amacam? Ade gaya model rexona tak?”




Layankan aje lah laki aku tuuuu.... sian dia... teringin ko... nak bergaya ala2 model gitu.... siannnnnn.... hehehe.... tapi kan Bee.... tak yah lar you jadik model... biarlah Bee jadik photographer yg sgt macho seperti ini jerk...



Ceaa... macho.. machoo.. hensem lah!
(harus lah binik sendiri puji kan... dpt aku pahala nie puji laki sendiri dari dok puji tom cruise tu hah, apa yg aku dpt kan.... :p)

7 comments:

nasazfrog... said...

ha tiba ur hubby pulak yang jadik model,,, hihihi ada gaya lah.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ok la tue..tadi N3 sis jadi model..nie en teman lak..hehehehehhe

brodin said...

peah betul2 la korang ni punya style - verstyle sungguh smpai awien gelak sempot2 & berguling-guling tahan gelak tgk gelagat korang jadi model yg x bermodelkn apa2 hahahaaa

p/s: seharum bunga dimlm pertama hehehahahhahaaaa

Suki Cida said...

hahaha lawak sungguh sempat lagi tu...

NeenaAnuar said...

nasazfrog:
tersedak dia kak hari tu, biler dia baca akak kata dia ade gaya jadik model! hehehehe...

Purpelicious:
hihihi.. teringinnnn gak dia tuu... :D

brodin:
hahahahahaha.. kiteorg pun dok semput niee... hehehe...

Cida:
dia teringinnn tu cida... bakat terpendam! ahakss!!

POSH76 said...

nak jugak tu....hehe
saper lagi nak puji kalu bukan isteri tersayang hehe

NeenaAnuar said...

POSH76:
hahaha.. dia teringin bangat tu sis! so kite kasik dia chan lar... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails