COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, December 14, 2009

Bed Testing @ Cyberview Lodge


Aku kalau gie holiday nie... perkara yg aku tak sabar sekali nak buat adelah testing katil nyer! Hahahaa.. giler gelojoh kan?? But seyes! Aku memang teruja jerr nak tidoooo.... pastu biler bangun... confirm hilang segala sengal2 badan... badan terasa sgt freshhh.... diri rasa lebih healthy... hurrmm.. itulah yg aku rasa kalau tido di resort2 camgini.... agaknyer itulah jugak penangan set tilam & bantal ‘mewah’ di 5 start resort camgini....


Aku tak tau lar resort2 nie pakai tilam & bantal jenis apa.... syiokkk betoii arrr rasanyer biler tido atas tilam & batal diaorg tuu... aku punyer lar teringin nak having da same bed & pillow for my own house... kunun2 nak lar rasa sentiasa fressshhh ngan bed set yg bagus kan ... sbb aku nyer badan nie sgt2 lah sensitif! Senang sgt kene lengguh2 badan! So aku pun sanggup lar gie carik tilam & bantal yg cam ala2 hotel nie... then terjumpa lah satu brand nie @ The Gardens Mid Vally.... brand Hotel Collection katanye... harga leh tahan mahal larr..... but quality... hurrrmm... haram kot sama cam yg kat hotel nie! En. Teman ckp.... “badan you nie terlalu high maintenance lah!” hahahahaa.. Tauuuuu Takperrrr! :p

Tak per lah... memang dia nak suruh aku gie holiday sentiasa lar tu kot.. so that aku leh sentiasa rasa freshhh.... hahahaha...



agak2 gambar nie aku leh jual tak kat Cyberview tuk dijadikan sebagai gambar hiasan at webpage diaorg? Ahakkkksss!!




Ok.. ok... memang giler empuk tilam tuuu.... ngeh... ngehh... ngehh...




Sssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhh......... masa utk tido! (*whispering*)




maka lampu pun akan dipadamkan....




ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... :p

aku: eh... apa nie!! tidoo.. Bee... tidoo...
en. teman: ye lar tido lar niee... (sambil aku merasakan sesuatu yg aneh!)
aku: tido apanyer nie!!! tangan dok merayap, kejadah apanyer tido camgini? lampu dah padam... tu tandanyer tuk tido!!
en. teman: ye lah.. ye lah tido nie.... (ngan suara ala2 senggal!)

*jgn korang X-rated aku nyer entry nie yek! :P*



OooouuuuHHhhhhh..... Memang begitu lena & di ulit perasaan2 yg indah tol lah malam tu.... confirm bed set kat resort nie 5 start!



Eeerrrrmmmm..... ke-esokkan paginyer rasa tak nak bangun lah! sedap sgtttt tido... tapi en. teman sempat lagi nak snap gambar aku tengah lena diulit mimpi pepagi buta tuu... haisshhh...



Oh yaa... Malam kami bertambah indah biler we both tidak melupakan hadiah2 yg diterima pada hari anniversary hari tue...



remember who gave this?



this.... and......



this??? *wink*



Oh ya... hadiah dari my buddy nie pun tidak ketinggalan tuk diguna pakai... but disebabkan ianyer lebih kekurangan kain dari hadiah seperti diatas... so taking pictures are really2 prohibited! Ahaksss!!

4 comments:

nasaoji said...

mmg syok pun kan kak tido kat hotel yg menepati citarasa kt...

brodin said...

waaa.. part yg akhir tu yg best, tentu meriahkn korang pakai bnda tu heheheheehheee - still remember that present....??@#$%^ hahahahaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahaha tettttttttttttttttt......
apakah yang berlaku seterusnya di sebalik kegelapan e2..wah cekci ohh en teman...auuuwwww....ketumbit mata i cam nie.. :P

Suki Cida said...

wakakak... nasib tak dpt hadiah mcm cik yayang dapat time birthday dia... ingat tak???? mau hang dgn en teman pk mcm mana nak snap gambar... kih kih kih

wei... tangan dia merayap hang marah la pulak... dah lampu padam... dia tak nampak ler tu... kih kih kih... jangan rate komen aden yo...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails