COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 10, 2009

Restaurants @ Cyberview Lodge

For breakfast... inilah tempatnyer... Verandah Restaurant!




Kite boleh pilih sama ade nak di dalam .....



atau pun diluar!




Jemput ... jemput.... :p




Disebabkan kiteorg pagi tu agak kebuluq... so, we olllzz lepak kat dlm jerk and yg paling best pilih meja yg paling dekat ngan tempat buffet makanan... en. Teman arrr nie... dia kata.... senang kalu nak bangun banyak kali pun tak malu.... boleh?? Nama pun buffet kan ... memang diaorg suruh bangun banyak kali punn....




Nampak mangkuk tingkat nie???? haaa... nie ade lah topping for ice cream! Giler kooo.... first time aku tengok hotel sediakan ice cream with soooo many topping! Tapi sooo sadddd... during breakfast diaorg tak offer aiskerim... nie preparation for lunch time jerk! Hampeh tol! Tak dpt aku merasa berpuluh2 jenis topping nie... so next time pegi.. kene having dinner kat sini lar plak! :p




lepas makan.. kalau rasa2 nak lepak2 kat luar verandah restaurant nie sambil baca newspaper pun boleh...




Belakang en. Teman tu satu lagi tempat makan kat dlm resort nie... Bistro Cascata it is an Italian restaurant! So food dia semuanyer berkonsepkan Italian fusion... aku suke tengok restaurant nie tau.. cantik jer building dia ... unik.. makan aku belum try lagi lar... rasa nyer harga haruslah setimpal ngan tempat nyer kan ... but really nice concept! Especially in da nite! Kalau nak wat romantik dinner ker... this place is quite nice!



Hah.. nie suasana bistro cascata diwaktu malam... memang restaurant nie operates during dinner jer kalau tak salah aku... memang sesuai lah kalau nak buat candle dinner kat sini... yg aku tengah lepak nie kat luar restaurant.... kalau lepak dlm restaurant (yg dibelakang aku tu) lagi best lah for dinner.....




Atap Lounge.. lagi satu tempat makan kat resort nie....
(aku suke ngan gambar nie... ade improvement gak lar laki aku dlm taking picture now nie.. bagus2..... :D)




Atap Lounge nie more on cafe lar... dia offer like snacks & drinks! Leh lar kalau takat nak chit chat2 sambil minum2...


Tu lar the main restaurant kat dlm resort nie... so far yg aku makan for breakfast tu ok lar.... not bad.... Yg Italian & ATap Lounge nie tak cuba lagi.. next time pergi insyallah akan ku cuba!

To be continued!


4 comments:

mama-syira said...

kalo pegi hotel, perkara yg paling disukai ialah breakfast time! hehehe

nasazfrog... said...

bestnya tempat tu neena,, uihhh akak dah dok berangan ni klu ada bersama hubby... hihihihi... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang banyak gila topping eskrem tue kan..ish2 rugi sis xdapat try..xpa next time ada kesempatan pegi try nyek..

Cik Pah said...

syioknyer.. rambang mata nnt kalau dpt makan icecream with so many choice of toppings

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails