COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 2, 2009

Petang Raya Aidiladha


Lepas solat jumaat..... terus kami bertolak ke umah BIL di subang lak!



MIL beraya di umah BIL @ Subang sajork...



MIL aku punyer penangan... Macam2 yg dia masakkan hari tu... Ade nasi impit & kuah kacang dan jugak... Sup tulang (en. teman nyer pebrate) + sambal kicap + ayam masak masam manis... Perrrghhhhh.. I tell you olllzzzz!! Gilooozzzz sodapppp! Banyak giler aku makan hari tu ok!! uhukk.. uhukk.. again my diet is gone!! tak per.. raya nyer pasal! bukan selalu leh merasa air tangan MIL aku nieee...




Lepas makan.... perott masing2 dah kenyangg.. so apa lagi... marilah berposing!!


Me & my cutie pie.. Irfan & Nabilah!!



Aksi chomel Nabilah & PakNgah!
First time nie nabilah & pakngah dia berposing sakan camgini!
I loiiiikee this pic!




Tetibaaa lar pulak dlm org dok posing2 tu..
leh lak dia bawak kuar tudungg...
Yerr.. yerr... dia nak tunjukkan ke-chomellan dia bertudung lar tuu..
hehehe.. memang sgttt chomell Nabilah!





Iklan gigi ker apa nie?
hehehe... dia nak gak amik gambar ngan Pak Ngah biler dia dah bertudung tuu..
Again.. I loiiikee this pic...!!


Lepak2 kat umah MIL malam tu sampai kol 12 malam ko! keje lain tak der.. makan.. makan.. dan makannn jer lar keje nyer sepanjang berada disana... fuh! memang keje gilozzz arr.. tapi aku tak peduli.. lepas nie back on my diet... tak leh makan lebih dari sepatotnyer.. sekali sekala.. when it comes on occassion.. so belasah ajer lar kannn....

Mula2 tu memang ingat nak balik awal.. tapi dah merebak rebak.. dari lepas maghrib.. dah tengok berita.. pastu sambung lak tengok Nur Kasih episod akhir.. aku bukan lah mengikuti sgt pun citer nie. tapi entah last 2 weeks.. leh lak aku terjebak tengok citer nie.. dah hujung2 dah pun.. leh lak aku tengok kan... tak per lar... walaupun tak tau ujung pangkal.. layan kan aje leer.. and ternyata citer tu memang best... so tengok lar episod akhirnyer malam tu... tup2 dah nak balik nie lepas nur kasih.. kol 10 malam tengok2 ade citer cerekarama lar pulak... citer Taubat Nasuha kalau tak salah aku.... uuishhh.. citer Sheila Rusly kalau tak tengok.. cam rugi jerk kan.. memandangkan esoknyer tu masih bercoti.. so kiteorg pun layan lar citer cerekarama tu sampai kol 12! memang best gilerrr citer tuu... tak rugi tengok!!

So, pas abis citer cerekarama tu.. baru lah we ollzz bertolak pulang.. MIL siap bagi bekal ayam masak masam manis lagi.. bestttt... terima kasih makkk...... :))

Esoknyer hari sabtu, we ollzz ade buat aktiviti bersama rakan2... So check it aisleee yeah! :D

3 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sambung makan lagi nyek...best2....wah kan main lagi si nabilah tue yer...posing sakan.. :)

POSH76 said...

ala special event tak yah nak diet la i yg tngk ni pun tak tahan mau terkantoi...hehe

Nur Irfan Juezrie said...

erm.. klu raya tu raya la jugak kan? takkan lari dengan aktiviti mkn2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails