COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 3, 2009

Spa Massage Di Petang Raya...


Lupa lak nak story... waktu aku kat umah BIL raya haji hari tu... aku telah mendapat SPA treatment yg sangat special! Satu badan you ollzz aku di urut... Dari kepala... hingga ke hujung jari jemari... Jom layannnnn gambar aku tengah wat SPA!




Jari Jemari ku di urut rapi dgn sapuan baby lotion...




Bahagian atas tangan lak...




Lepas diurut.. tangan ku di sapu bersih ngan helaian tisu!




Detail gak keje budak nie...




Cukup tekun & penuh gaya dia me-massage tangan aku...



Now massage kepala lak!
Si massager dari berbaju sampai berselimut bagai dah gamak nyer... hahahaha.. lawak tol ar si minah niee!


Comey kann?? Tak padan kecik hoke... sgt2 talented dlm mengurut! In fact tangan nabilah lagi power dari tangan en. Teman! Hahaha.. seyes tak tipu! En. teman tak berapa nak terror kalau buat urut2 berat nie.. sbb aku suka kan urutan2 yg agak keras & ganas sikit.. barulah sakit2 badan tu hilang kan.... tapi kalau suruh en. teman urut... kuat org suruh... perlahan jadiknyerrr... dia kata.. dia tak pandai nak kuat2 nie.. alasan!! Asal aku suruh urut kuat jerr.. ke lain pegi nyer... dia kata dia sgt suka & hanya pandai ngan urutan yg ringan2... yg sepoi2 bahasa.. yg ala2 manjaa gituuu... Boleh??? Maka... kesudahannyerrrr adelahh.... Teeeetttttttttt!!! Hahahaa...

Tapi memang best lah nabilah urut... gaya mengurut... tangan2 dia tu cam org dah dewasa jerk... in fact yg belah belakang aku.. dia pijak ngan kaki dia.... kire dia like berjalan2 lar kat belakang badan aku... tapi en. teman tak dpt nak amik gambo sbb nabilah mintak en. teman pegangkan tangan dia.. haha.. dia takot jatuh tergolek kot.. takot badan dia inbalance! kecik buleh lar naik atas belakang aku... cuba kalau dah besar bapak gajah.. confirm terkeluaq isi perot aku kot! Hahahaa.. apa pun... memang matured tol anak buah aku yg sorang nih! Lepas nie asal dtg jumpa nabilah jer harus MakNgah nak mintak Nabilah buatkan SPA treatment.. hehehee...


7 comments:

Deqna said...

wah pandai si nabilah ni memassage.. sape yg ajar nie? boleh lah bukak pusat kecantikan pasni...

ko pun tak yah gi jauh2 kalau nak gi massage kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah hebat lah nabilah nie..nanti leh urut auntie skali nyek..hehehehhe
memang pun sis kan..klu suruh laki yang urut..jap g..mesti dah kelain..tettttttttttttttttt...heehehhehehe

Cik Yayang said...

Mmg nampak ada talent budak ini..
Tgk pada style tgn dia tu pn nmpak dia ada kebolehan utk berurut..:-) Pe lagi, masa kecik2 ni leh la suruh2 dia,kan Neena..:p

ina mail said...

Kalau lelaki yg urut bukannya sedap, jadi bertambah sakit adalah.

Suki Cida said...

tertipu sudah!!! tak perasan tangan kecik.... hahahah... en teman tu takut daaaa...kang binik dia sakit, siapa nak jawab????

Nur Irfan Juezrie said...

wah.. bestnya.. diurut dengan tangan kecik si nabilah tu.. mesti rasa lembut2 gitu..

Siti Shuhadah Zainol said...

terornya adik nabilah ni mengurut..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails