COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 1, 2009

Ole-Ole dari Maldives


Biler pakai ia buat pertama kalinyer hari tu... baru teringat yg aku tak share lagi apakah brg yg aku shopping kan di
MALDIVES dulu... biasalah bende alah wajib yg harus we ollzz shoppingkan kalau gie holiday adelah.....




T-Shirt!




Since ianyer dibeli di Club Med Kani...
So, dibahagian lengan tangan ade emboydari words "Kani"



Konon nak wat aksi model club med...
Tapi awat laki aku cam org terkencing jer tu??



Haa... nie baru lar ade gaya model! :P



Peta yg tertera branches2 Club Med diserata dunia...


p/s: Jenis kain 100% cotton... and emboydari berkualiti... = worth buying! :D

7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik kaler t-shirt tue soft jerk..

Deqna said...

aksi nak terkencing tu aku tak tahan lar... kah kah kah..

Awien Ghazi said...

deqna--> gelak sama... hhhhehehe

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
thanks sis! memang kite pun kebetulan tak der warna camgitu lagi...

Deqna:
hahahahaha.. kannn?? giler senggal taww si nuar time tuu! buat rusakkk gambar sajork!

POSH76 said...

wow nice color santek2 hehe

Suki Cida said...

gaya nak terkencing??? wakakak aku gelak nak rak... baru perasan... hahah sesuatu!!!

mshariff said...

salam,
tgh google2 tengok ada blog pasal yang i cari iaitu maldives.u beli pakej kat matta fair rm3200 buy1free1 yer? mind to share expenses kat sana?ada email tak?berminat nak gi. tqvm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails